ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ујутру мраз преко дана и до 10 степени

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) најавио је да се у току вечери и ноћи локално очекује појава поледице. На северу и западу Србије ведро уз слаб мраз, док се у осталим крајевим очекује умерено до потпуно облачно, понегде са суснежицом или слабим снегом.

– У току вечери и ноћи локално се очекује појава поледице. На северу и западу Србије претежно ведро уз слаб мраз. У осталим крајевима умерено до потпуно облачно, понегде с краткотрајном суснежицом или слабим снегом – наводи се у РХМЗ најави.

Временска прогноза за среду
У својој најновијој временској прогнози на свом Фејсбук профилу, Марко Чубрило наводи да ће у среду током дана биће мало до умерено облачно уз дуже сунчане интервале и још мало топлије, док се увече над северним деловима региона очекује повећање облачности уз повремену појаву кише.

Југозападни ветар биће у појачању. У среду дневни максимум од +4 до +10 степени Целзијуса.

Временска прогноза за четвртак
У току ноћи ка четвртку ослабљен хладан фронт ће се премештати даље на југоисток, тако да ће у четвртак повремених падавина бити углавном над средишњим и југоисточним деловима региона.

Биће ветровито уз умерен, на северу и истоку региона повремено и јак западни и северозападни ветар. Са јачањем струјања ваздуха са Атлантика следи даље отопљење, тако да ће се максимуми кретати од +5 до +13 степени Целзијуса.

Временска прогноза за петак
Петак ће бити углавном сунчан и релативно топао. О томе какво нас време очекује до краја седмице и почетком фебруара, прочитајте у нашем одвојеном тексту.

Извор: Блиц

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама