ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ухапшен младић из Косјерића који је претукао девојку из Русије: „Молила сам га на три језика да ме не удара“

Након стравичног инцидента каже да је добила и много порука подршке и да је захвална полицији и Русима који је подржавају.

Београдска полиција по налогу Првог основног јавног тужилаштва ухапсила је Стефан М. (29) из Косјерића кога је С.А. (19) оптужила да ју је претукао у стану, сазнаје „Телеграф.рс“.

По налогу Првог основног јавног тужилаштва њему је одређено задржавање због кривичног дела злостављање и мучење.

– Поводом догађаја од 04.12 када је осумњичени М. С. физички напао своју девојку С. А., дрзављанку Русије, приликом ког напада је иста задобила телесне повреде, по налогу Првог ОЈТ а од стране полиције расписана је потрага за осумњиченим, те је по јављају осумњиченог у ПС истом одређено задржавање због постојања основа сумња да је изврсио кривично дело злостављање и мучење. Осумњичени ће 08.12. бити саслушан од стране дезурног јавног тузиоца Првог ОЈТ-а, након тога ће бити испитана оштећена, одредјено вештачење задобијених повреда и бити предузете друге доказе радње- кажу из Првог ОЈТ.

Она каже да јој је бацио и докумета и да јој је претио, а зове се Стефан.

– Мој бивши дечко Србин је ово урадио. Бацио ми је пасоше и извод из матичне књиге рођених, малтретирао ме и тукао, претио ми, узео сву моју уштеђевину. Разбио ми је два мобилна телефона – написала је она.

Батине
Након стравичног инцидента каже да је добила и много порука подршке и да је захвална полицији и Русима који је подржавају.

-Лице ми изгледа боље. Али ми је упућено пуно порука мржње после свега, што је чудно. Написала сам да је Србин јер јесте Србин и ништа више. Ја сам Рускиња, наши народи су браћа. Али лоших људи има свуда. Сећам се како сам лежала на поду и вриштала на три језика да престане и да га волим! – написала је Рускиња.

Каже да је и даље без докумената које јој је украо бивши дечко, починилац овог дела кога је полиција идентификовала као М.С. (29) из Косјерића који је наводно те вечери био у алкохолисаном стању. Након три дана од инцидента поделила је на Инстаграму како се осећа и да има проблема са сном, а каже да је на све то почела и да халуцинира.

– Не могу да спавам. Легла сам око 4.30. Узела сам први пут таблете за спавање јер имам проблема да заспим, а сад спавам без Стефана и бола. Била сам у неком чудном стању полусну, не знам како да то опишем. Почела сам да халуцинирам. Мислила сам да ми је Арина нешто рекла, да ми је шапнула на ухо. Отворио сам очи и она је седела испред мене у веома чудној пози бризнула сам у плач и онда сам се пробудила – објашњава она.

Она је растројена јер како каже не може да нађе посао.

-Боле ме тело и душа, не могу да приуштим куповину одец́е, не могу да живим као пре, само сам узнемирена и уплашен, али покушавам да будем позитивана – каже она.

– Знам да је погрешно, али ми недостаје он – написала је.

Она се још једном дотакла насиља које је преживела и објансила да је поново провела цео дан у полицији и у болници.

– Цео дан сам провела у полицији. Поново смо отишли у болницу, где сам била последњи пут када сам дошла сама по упут. Прошли пут су ме возила Хитне помоћи одвезла, али сам морала да се враћам сама кући, поготово у мом стању. Данас сам ишла у пратњи полиције, и хвала им на томе јер не бих могла сама да све урадим. Ствари напредују, али веома споро…Не разумем зашто је још увек на слободи. – написала је девојка.

– Само желим да будем срећна. Заиста ми је тешко да прихватим да сам сада буквално нико.

Извор: Телеграф/Фото: Инстаграм/gennie or stefanija

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји

Уручена Златна повеља књижевници Мирјани Ранковић Луковић

Ново радно време Голд гондоле од 4. марта

„На трци се тркај, не у саобраћају“

Реконструкција водене куле на Старом граду кроз програм ЕУ ПРО Плус

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)