OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Učitelj iz Užica školsku godinu počeo štrajkom glađu

Užice – Nesvakidašnja slika ispred Osnovne škole „Slobodan Sekulić“ u Užicu. Tridesetosmogodišnji učitelj Zlatko Cvijović, odlučio se na radikalan potez. On štrajkuje glađu kako bi skrenuo društvu pažnju na sebe i na svoj problem. 

Naime, Zlatko je dvanaest godina radio na zameni u OŠ „Slobodan Sekulić“ kao učitelj, nastavnik matematike, fizike, bibliotekar… Od 01. septembra on je ostao bez posla jer je kako kaže pre dvadesetak dana došao učitelj koji je dobio radno mesto u OŠ „Slobodan Sekulić“ na Ljubanjama u izdvojenom odeljenju koje se otvara ove godine. Po njegovom mišljenu on bi trebao da bude primljen na to radno mesto jer ipak dvanaest godina radi kao zamena u školi. 

Po onome što smo videli na licu mesta, Zlatko ima veliku podršku kolega iz škole. Oni za njega imaju samo reči hvale, kako dobrog čoveka tako i dobrog pedagoga. 

O ovom problemu razgovarali smo i sa direktorom OŠ „Slobodan Sekulić“, Aleksandrom Uroševićem. On je za naš portal izjavio da sve funkcioniše po planu i programu za nastupajuću školsku godinu, kako u školi u Krčagovu tako i u IO na Ljubanjama. Za Zlatka, ima samo reči hvale i ističe da su isključivo kriterijumi odlučili o primanju drugog učitelja na to radno mesto.   

Užice Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Crna Gora otvara granične prelaze

Oglasna Tabla

Migranti opljačkali vernice u crkvi u Beogradu: Upali na liturgiju, pa oteli torbice, ženi odneli celu penziju

Oglasna Tabla

Kolač sa bananama gotov za 10 minuta

Oglasna Tabla

Izmenjeno pravilo o 100 evra: ko može, a ko ne može da dobije novac

Oglasna Tabla

U Sevojnu krov nad glavom za 30 izbegličkih porodica

Oglasna Tabla

Malina stiže – čeka se otkupna cena, a berača nema?

Oglasna Tabla

Šarčević: Roboti će raditi u nastavi

Oglasna Tabla

Od sutra novo popuštanje mera

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 31. maj

Oglasna Tabla