ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Учествујте у наградној игрли кампање „Вози одморан” – Путеви Србије додељују 50 тагова

У циљу повећања безбедности у саобраћају, смањења броја и последица саобраћајних незгода Агенција за безбедност саобраћаја, МУП-Управа саобраћајне полиције и ЈП „Путеви Србије”, настављају заједнички наступ у реализацији кампање „Вози одморан“.

ЈП „Путеви Србије“ као управљач државних путева – путем ВМС портала односно изменљиве саобраћајне сигнализације на аутопуту, обавештава учеснике у саобраћају о слогану и поруци кампање – „Вози одморан! Направи паузу на свака 2 сата“, на српском и енглеском језику.
Ради што веће видљивости и скретања пажње учесницима у саобраћају, ове године организована је наградна игра на друштвеним мрежама кампање „Вози одморан”.

Тим поводом је данас в.д. директора Зоран Дробњак уручио 50 уређаја за електронску наплату путарине – ТАГ, в.д. директору Агенције за безбедност саобраћаја, Бранку Стаматовићу, који ће бити поклоњени срећним добитницима, учесницима наградне игре.

Свим учесницима у наградној игри пружиће се могућност да освоје уређај за електронску наплату путарине – ТАГ који омогућава најбржи пролазак кроз наплатне станице, без заустављања и без контакта што значајно скраћује време путовања и представља јефтинији вид плаћања путарине, а што је најважније српским ТАГ-ом плаћате путарину на аутопутевима у Северној Македонији и Црној Гори без заустављања.

Пратите профиле ЈП „Путеви Србије“ и АБС, и учествујте у наградној игри, освојите ТАГ и путујте брзо и без заустављања ценећи ваше време.

Бранко Стаматовић, в.д. директора Агенције се захвалио ЈП „Путеви Србије” на подршци у реализацији кампање и на 50 ТАГ уређаја који су обезбеђени за наградну игру која ће се организовати идуће недеље на друштвеним мрежама, а све у циљу унапређења безбедности саобраћаја.

Извор: ГЗС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Почиње реконструкција Водоторња на средњовековној тврђави Стари град у граду Ужицу

Уз Џејлу Рамовић почео РЕФЕСТ на Златибору

Са представницима ужичких предузетника о важним темама за развој привреде

Необична слика стиже нам са Таре

Невероватан случај у Пријепољу: Мушкарац око свог имања поставио електрични проводник и прикључио га на струју из куће

Малинари и хладњачари у Ариљу нису постигли договор

Пребио тинејџера и покушао да изнуди новац: Језиво насиље у Новој Вароши

Вече посвећено Добрили Смиљанић

Субвенције за пољопривреднике – локална власт мора да улаже у брендирање производа