10.2 C
Uzice
септембар 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

UČESTVUJTE U KAMPANJI #MojaZapadnaSrbija I OSVOJITE VREDNE NAGRADE

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Turističkim organizacijama: Zlatibora, Užica, Bajine Bašte, Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege  i Kosjerića pokrenula je promotivnu kampanju  na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija”, a učesnike očekuju vredne  nagrade!

Kampanja će motivisati korisnike da na Instagramu i Fejsbuku šeruju fotografije i video materijale sa haštagom #MojaZapadnaSrbija u kojima se prikazuju, isključivo iz prvog lica, doživljaji turista u Zapadnoj Srbiji.

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.

Jedan od osnovnih preduslova da turista izabere mesto za odmor je da on zamisli sebe u toj destinaciji. Sadržaj iz prvog lica koji će biti kreiran ovom kampanjom pružiće potencijalnim turistima upravo to – bolju mogućnost da zamisle sebe u turističkoj regiji Zapadna Srbija, da zamisle svoju interakciju sa  atrakcijama, gastronomijom, tradicijom, ljudima…

Tim povodom Turistička organizacija regije Zapadna Srbija poziva sve turiste ali i lokalno stanovništvo da se priključe kampanji i tako doprinesu promociji Regije i prikažu najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije.

Da biste učestvovali u kampanji je potrebno je da načinite samo 3 koraka:

  1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Zlatibor, Zlatar, Uvac, Goliju, Ivanjicu, Taru, Drinu, Bajinu Baštu, Užice, Mokru Goru, Sjeničko – Peštersku visoravan, Prijepolje, Požegu, Arilje, Kosjerić, … vi birate!

  2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;

  3. Podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Turisti će na ovaj način kreirati fotografije iz prvog lica na kojima će se videti kako su zagrizli komplet lepinju, kako dodiruju stalaktit u pećini, veslaju jezerom, piju rukom vodu sa čistog planinskog izvora, spuštaju se niz stenu, uživaju sa porodicom, zabavljaju sa društvom, voze bicikl, jašu konja i uživaju u mnogim drugim vrhunskim doživljajima u Zapadnoj Srbiji.

Svake nedelje će se birati najlepše fotografije i video snimci koji će autorima doneti besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji. Osim nedeljnih, obezbeđene su i mesečne nagrade i to u prestižnim hotelima u Zapadnoj Srbiji, i tako u narednih 6 meseci, kada će se na kraju kampanje izabrati najlepše fotografije koje će se naći i u promotivnom materijalu Turističkih organizacija.

Eto idealne prilike da baš vaša fotografija obiđe svet ali i da osvojite besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije! 

Više informacija možete pronaći na mojazapadnasrbija.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Cena skače iz sata u sat: Nafta skuplja 20 odsto, planeta se trese, ekonomije klize ka recesiji

Oglasna Tabla

Okrivljeni za ubistvo Save Grobara izneli odbranu: Božović i Čekićević se svađali ko je ubica, optuživali jedan drugog!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 17. septembar

Oglasna Tabla

Glumica Branka Veselinović-Dečije srce u nedrima stogodišnjakinje

Oglasna Tabla

Užičanin Dragan Marković živi u Vankuveru i daleko od rodnog grada neguje i čuva srpsku tradiciju (VIDEO)

Oglasna Tabla

Gurmanski putevi vode u selo Mačkat

Oglasna Tabla

Titovi dugovi stigli na naplatu

Oglasna Tabla

Završena letnja sezona na Torniku

Oglasna Tabla

Pehari za sve užičke klubove na reliju Đerdap 2019.

Oglasna Tabla