ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ученик који је измакао столицу професорки покушао да се убије – У току ноћи хитно примљен у болницу, огласио се и отац

Отац ученика Н. Ж. (17), који је измакао столицу професорки 9. новембра у Техничкој школи у Трстенику, пријавио је да је ноћас његов син покушао да изврши самоубиство. Како „Блиц“ сазнаје, дечак јесте примљен у болницу у Крушевцу.

Како је пријављено, ђак, кога процесуира Више јавно тужилаштво у Крушевцу због тешког инцидента и за кога је директор раније донео предлог о искључењу из школе, покушао је да се обеси.

Санитет хитне помоћи из Трстеника, брзо је стигао на лице места у село одакле је ученик и он је транспортован до крушевачке болнице у свесном стању. Око 1 сат, примљен је у шок собу Одељења за интензивну негу крушевачке Опште болнице и његово стање је стабилно, пренеле су „Новости“.

Више јавно тужилаштво у Крушевцу поднело је прошле недеље захтев за покретање припремног поступка против Н. Ж и ученика И. К. (17), а захтев за поступак како је прецизирано у тужилаштву, „иде у правцу кривичног дела злостављање и мучење, извршеног у саизвршилаштву”.

Против трећег учесника догађаја М. М (18), који је као и И. К, цео инцидент у учионици снимао, поступак се покреће пред Основним јавним тужилаштвом у Трстенику.

Директор Техничке школе у Трстенику Милан Глиџић раније је донео одлуку о искључењу двојице ђака Н. Ж. и М. М, чиме је усвојен предлог Наставничког већа који је једногласно донет на седници 23.новембра. И. К., се подсетимо, исписао дан пре заседања Већа.

Професорка Марија Стевановић била је жртва насиља у учионици, када јој је прво Н. Ж. измакао столицу, док су М. М. и И. К. мобилним телефонима снимали, а потом и дистрибуирали тај снимак на друштвеним мрежама.

Новости

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце