Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ученик који је измакао столицу професорки покушао да се убије – У току ноћи хитно примљен у болницу, огласио се и отац

Отац ученика Н. Ж. (17), који је измакао столицу професорки 9. новембра у Техничкој школи у Трстенику, пријавио је да је ноћас његов син покушао да изврши самоубиство. Како „Блиц“ сазнаје, дечак јесте примљен у болницу у Крушевцу.

Како је пријављено, ђак, кога процесуира Више јавно тужилаштво у Крушевцу због тешког инцидента и за кога је директор раније донео предлог о искључењу из школе, покушао је да се обеси.

Санитет хитне помоћи из Трстеника, брзо је стигао на лице места у село одакле је ученик и он је транспортован до крушевачке болнице у свесном стању. Око 1 сат, примљен је у шок собу Одељења за интензивну негу крушевачке Опште болнице и његово стање је стабилно, пренеле су „Новости“.

Више јавно тужилаштво у Крушевцу поднело је прошле недеље захтев за покретање припремног поступка против Н. Ж и ученика И. К. (17), а захтев за поступак како је прецизирано у тужилаштву, „иде у правцу кривичног дела злостављање и мучење, извршеног у саизвршилаштву”.

Против трећег учесника догађаја М. М (18), који је као и И. К, цео инцидент у учионици снимао, поступак се покреће пред Основним јавним тужилаштвом у Трстенику.

Директор Техничке школе у Трстенику Милан Глиџић раније је донео одлуку о искључењу двојице ђака Н. Ж. и М. М, чиме је усвојен предлог Наставничког већа који је једногласно донет на седници 23.новембра. И. К., се подсетимо, исписао дан пре заседања Већа.

Професорка Марија Стевановић била је жртва насиља у учионици, када јој је прво Н. Ж. измакао столицу, док су М. М. и И. К. мобилним телефонима снимали, а потом и дистрибуирали тај снимак на друштвеним мрежама.

Новости

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Настојаћемо да поскупљење струје и гаса буде што мање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење ССП -Ужице: Зашто је важно да Ужице има свој азил за псе!

ОГЛАСНА ТАБЛА