OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ученици ОШ “Нада Матић” у посети Градској кући

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – У пратњи директорке и наставница грађевинског васпитања, ученици ОШ “Нада Матић” данас су посетили Градску кућу и након обиласка неколико важних служби разговарали са градоначелницом Ужица др Јеленом Раковић Радивојевић.

Ученике је дочекао председник Скупштине града Ужица Бранислав Митровић и упознао их са функционисањем највишег органа Града. Била је ово прилика да ученици сазнају како се припремају и доносе важне одлуке у Скупштини и свим службама које су укључене у тај процес.

За градоначелницу Ужица ученици су имали низ питања, од оних уобичајених која се односе на свакодневне обавезе до оних која се тичу решавања одређених проблема у граду. Овом приликом су изнели и неколико својих предлога и сугестија.

Изразивши задовољство што ученици показују интересовање за рад органа локалне самоуправе, градоначелница је истакла да њени главни задаци јесу они који се односе на стварање што бољих услова за њихово одрастање, школовање а касније и запошљавање.

У знак сећања на овај час грађанског васпитања ученици ОШ ” Нада Матић” градоначелници су уручили и пригодан поклон.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били „заробљени” на граници са Црном Гором

Oglasna Tabla

Почео двонедељни Великогоспојински пост

Oglasna Tabla

Уочи преговора о минималцу – колико траже синдикати, а шта нуде послодавци

Oglasna Tabla

На Тари врло лако можете срести усамљено лане, ево како да поступите кад их угледате

Oglasna Tabla

Временска прогноза за 15. август (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla