1.3 C
Uzice
децембар 7, 2019
FOTO RAZGLEDNICA

UČENICA SKOČILA SA TREĆEG SPRATA ŠKOLE

CECA

PRIBOJ: Devojčica E. A. (17), učenica treće godine Mašinsko-tehničke škole u Priboju, skočila je juče kroz prozor učionice na trećem spratu školske zgrade.

Kako Kurir saznaje, devojčica je živa, ali je sa izuzetno teškim povredama hitno prebačena prvo u pribojsku, a potom i u užičku bolnicu, gde je odmah po dolasku upućena na skener zbog dijagnostike. Prema prvim informacijama, polomljene su joj obe noge.

U školi kažu da je reč o mirnoj i povučenoj devojčici koja pohađa ekonomski smer. Dobar je i uzoran đak i baš pre nekoliko dana dobila je 5 na kontrolnom iz sociologije.

Kako saznajemo, učenica je između prvog i drugog časa od tetkice zatražila ključ kabineta sociologije na 3. spratu rekavši da je unutra zaboravila neke stvari. Spremačica joj je dala čitav svežanj ključeva, ali je odmah krenula za njom pošto su joj ključevi bili potrebni. Kad je ušla, zatekla je prazan kabinet, na jednoj od klupa stajala je devojčicina torba, a prozor učionice bio je otvoren. Spremačica je prišla i pogledala dole i videla učenicu kako leži na asfaltu. Odmah je alarmirala školskog policajca i u roku od nekoliko sekundi pozvani su hitna pomoć i policija.

AZURA

Devojčica je u trenutku dolaska hitne pomoći bila svesna i odmah je prebačena prvo u pribojsku, a potom u užičku bolnicu. Devojčica je po dolasku u užičku bolnicu odmah upućena na skener zbog dijagnostike teških povreda.

Prema najnovijim informacijama iz užičke bolnice, povređena devojčica je  životno ugrožena i u teškom je stanju – ima prelom kičmenog stuba, prelome potkolenica i povredu kičmene moždine.

U pribojskoj školi vladaju muk i šok, svi su potreseni i u neverici poručujući da se mole da dete preživi. Zasad se ne zna šta je moglo da se dogodi da devojčicu natera da učini ovako nešto.

Izvor: kurir.rs/Ž.Šaponjic

 

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Podela auto sedišta deci rođenoj u drugoj polovini ove godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prste da poližete: Četiri ideje za posni doručak!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 7. decembar

Oglasna Tabla

KONAČNO: Posle pola veka MOSI igre održaće se u Užicu 2022. godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vladimir iz Sevojna je nestao, nema ni njegovog automobila: Preživeo je moždani udar i živi sam

Oglasna Tabla

Tribina o vaspitnim stilovima roditeljstva (VIDEO)

Oglasna Tabla

Trikovi koji pomažu u čišćenju leda sa automobila

Oglasna Tabla

Slobodan Šarenac: „Zlatibor je odličan za pripreme sportskih ekipa“

Oglasna Tabla

„Nećemo da trpimo batine“, poručuju užički prosvetari (VIDEO)

Oglasna Tabla