6.7 C
Uzice
децембар 9, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

U zgradi kasarne u Krčagovu počela sa radom firma Interface Pro

Zgrada kasarne u Krčagovu danas je dobila nove stanare u vidu zaposlenih u novootvorenoj firmi Interface Pro.

„Kada je u pitanju dolazak u Užice uspešnih biznismena i otvaranje novih radnih mesta naša posvećenost i rad konačno počinje da daje rezultate. Nekolimo poslednjih godina, mi u Gradskoj upravi, trpeli smo kritike, iako većina Užičana ne zna koliko smo energije uložili u to da neko ko je uspešan u biznisu u svetu, dođe u Užice, 200 km od autoputa. Svetski biznismen a pre svega Užičanin, gospodin Dejan Stojić je prepoznao svoje Užice kao dobru destinaciju za biznis. Dejan je čovek koji je uspeo sa biznisom u Americi ali i čovek koji je sačuvao privrženost svom Užicu a to najbolje pokazuje i činjenica da 12 mladih Užičana ovde imaju šansu da se u okviru firme Interface Pro bave biznisom koji je svetskog formata da steknu svetska iskustva kada je u pitanju biznis i da zarade novac koji je iznad proseka u našoj zemlji“, rekao je gradonačelnik Užica Tihomir Petković i dodao „meni je veoma drago što smo i ovaj deo grada uspeli da stavimo u najbolju moguću funkciju. Grad Užice je uložio oko 50 000 evra u parterno uređenje i opremanje unutrašnjosti prostorija kasarne gde će firma Interface Pro poslovati“.

„Plan gradskog rukovodstva je da u Užicu u budućnosti napravimo spoj državnog odeljenja fakulteta vezanog za informacione tehnologije i biznisa koji je vezan za informacione tehnologije“ – istakao je Petković.

Vlasnik firme TDS MED Dejan Stojić je na obeležavanju početka rada svoje firme u Užicu rekao da je firma Interface Pro osnovana kao podrška službi prodaje američkoj kompaniji TDS MED kao i da je nastala kao plod ideje o širenju prodajnih kapaciteta na ovom prostoru nakon pozitivnog iskustva u radu sa izvanrednim mladim ljudima u Srbiji. Interface Pro ima razvojne planove za narednu godinu u smislu povećanja kapaciteta i razvoja novih usluga prema severno-američkom tržištu.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kaljenje na prvenstvu Balkana u karateu

Oglasna Tabla

Gđa Stojković se naljutila i izlepila Arilje svojim umrlicama: Komšije donele sveće i saznale istinu

Oglasna Tabla

Sps Užice najoštrije osuđuje nasilje nad učiteljima, nastavnicima i profesorima!

Oglasna Tabla

Humanitarna akcija „Pomoć drugu“

Oglasna Tabla

Posne kiflice sa ajvarom (video)

Oglasna Tabla

Данас славимо Светог Алимпија

Oglasna Tabla

Isplata novembarskih penzija

Oglasna Tabla

Projekcija filma i koncerta: The Doors

Oglasna Tabla

Od danas pojačana kontrola vožnje u alkoholisanom stanju: 42.000 pijanih isključeno iz saobraćaja

Oglasna Tabla