10.2 C
Uzice
септембар 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

U zgradi kasarne u Krčagovu počela sa radom firma Interface Pro

Zgrada kasarne u Krčagovu danas je dobila nove stanare u vidu zaposlenih u novootvorenoj firmi Interface Pro.

„Kada je u pitanju dolazak u Užice uspešnih biznismena i otvaranje novih radnih mesta naša posvećenost i rad konačno počinje da daje rezultate. Nekolimo poslednjih godina, mi u Gradskoj upravi, trpeli smo kritike, iako većina Užičana ne zna koliko smo energije uložili u to da neko ko je uspešan u biznisu u svetu, dođe u Užice, 200 km od autoputa. Svetski biznismen a pre svega Užičanin, gospodin Dejan Stojić je prepoznao svoje Užice kao dobru destinaciju za biznis. Dejan je čovek koji je uspeo sa biznisom u Americi ali i čovek koji je sačuvao privrženost svom Užicu a to najbolje pokazuje i činjenica da 12 mladih Užičana ovde imaju šansu da se u okviru firme Interface Pro bave biznisom koji je svetskog formata da steknu svetska iskustva kada je u pitanju biznis i da zarade novac koji je iznad proseka u našoj zemlji“, rekao je gradonačelnik Užica Tihomir Petković i dodao „meni je veoma drago što smo i ovaj deo grada uspeli da stavimo u najbolju moguću funkciju. Grad Užice je uložio oko 50 000 evra u parterno uređenje i opremanje unutrašnjosti prostorija kasarne gde će firma Interface Pro poslovati“.

„Plan gradskog rukovodstva je da u Užicu u budućnosti napravimo spoj državnog odeljenja fakulteta vezanog za informacione tehnologije i biznisa koji je vezan za informacione tehnologije“ – istakao je Petković.

Vlasnik firme TDS MED Dejan Stojić je na obeležavanju početka rada svoje firme u Užicu rekao da je firma Interface Pro osnovana kao podrška službi prodaje američkoj kompaniji TDS MED kao i da je nastala kao plod ideje o širenju prodajnih kapaciteta na ovom prostoru nakon pozitivnog iskustva u radu sa izvanrednim mladim ljudima u Srbiji. Interface Pro ima razvojne planove za narednu godinu u smislu povećanja kapaciteta i razvoja novih usluga prema severno-američkom tržištu.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Održava se Sajam domaće rakije u Šljivovici

Oglasna Tabla

U gepeku Zemunaca čitav tovar nelegalnih cigareta

Oglasna Tabla

Saopštenje za medije Javnog izvršitelja Đorđa Dogandžića povodom slučaja porodice „Ćitić“

Oglasna Tabla

Država preuzima aerodrom Ponikve od Užica

Oglasna Tabla

Mališani iz vrtića „Bambi“ šetnjom obeležili Dan bez automobila (FOTO)

Oglasna Tabla

FOTO DANA: Šmeker se ne postaje, šmeker se rađa

Oglasna Tabla

Izložba radova Nenada Nedeljkova u Galeriji Reflektor

Oglasna Tabla

Startap centri u Užicu, Priboju i Arilju (VIDEO)

Oglasna Tabla

Rok za prijavljivanje vršnjačkog nasilja 24 sata

Oglasna Tabla