ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

У ужичким школама обележен Савиндан и уручене захвалнице града Ужица

 

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић честитала је свим ученицима, студентима и просветним радницима школску славу Савиндан, током свечаности у Ужичкој гимназији где је уручила захвалницу града Ужица Славици Вељовић професорки хемије.

Градоначелница је и овом приликом истакла да је стварање услова за квалитетно образовање један од главних задатака градског руководства.

“У складу са тим у претходном периоду радили смо, сигурно никада више, на унапређењу инфраструктуре градских и сеоских школа. Желимо да наши ученици али и просветни радници имају најбоље услове за рад, свесни свих успеха које постижу и чињенице да је управо у њиховим рукама развој нашег града у будућности. Веома смо поносни на све просветне раднике у нашем граду и са великим задовољством им данас и уручењем захвалница и симболичних новчаних награда указујемо поштовање. У име града Ужица честитам свим добитницима овог признања, уверена да је наша будућност у сигурним рукама”.

Захвалница града Ужица, која се  додељује као посебан облик признања, за допринос квалитетном образовању и васпитању и унапређењу образовно-васпитног рада додељена је и Драгани Шимшић, професорки српског језика у Основној школи “Богосав Јанковић” Кремна, Издвојено одељење Мокра Гора.

Светосавска захвалница града Ужица и новчана награда од 50 хиљада динара припала је на основу предлога колектива Предшколске установе Ужице и васпитачици Гордани Јанковић.

Сечењем славског колача и приредбама ученика школска слава обележена је у свим ужичким основним и средњим школама уз присуство представника градског руководства.

Град Ужице

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Да ли је инфлација заиста побеђена?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пчеларима прети лоша година?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Малинари траже минимално 350 динара за килограм

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дефицит кадрова у грађевинарству, медицини, занатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Откупне цене млека у Србији међу највишима су у Европи

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Аеро­дро­му „По­ни­кве” по­че­ло раз­ми­ни­ра­ње те­ре­на

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору и у Бајиној Башти одржане промоције књиге „Златиборе питај Тару“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 14. април

ОГЛАСНА ТАБЛА