Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

У ужичким школама обележен Савиндан и уручене захвалнице града Ужица

 

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић честитала је свим ученицима, студентима и просветним радницима школску славу Савиндан, током свечаности у Ужичкој гимназији где је уручила захвалницу града Ужица Славици Вељовић професорки хемије.

Градоначелница је и овом приликом истакла да је стварање услова за квалитетно образовање један од главних задатака градског руководства.

“У складу са тим у претходном периоду радили смо, сигурно никада више, на унапређењу инфраструктуре градских и сеоских школа. Желимо да наши ученици али и просветни радници имају најбоље услове за рад, свесни свих успеха које постижу и чињенице да је управо у њиховим рукама развој нашег града у будућности. Веома смо поносни на све просветне раднике у нашем граду и са великим задовољством им данас и уручењем захвалница и симболичних новчаних награда указујемо поштовање. У име града Ужица честитам свим добитницима овог признања, уверена да је наша будућност у сигурним рукама”.

Захвалница града Ужица, која се  додељује као посебан облик признања, за допринос квалитетном образовању и васпитању и унапређењу образовно-васпитног рада додељена је и Драгани Шимшић, професорки српског језика у Основној школи “Богосав Јанковић” Кремна, Издвојено одељење Мокра Гора.

Светосавска захвалница града Ужица и новчана награда од 50 хиљада динара припала је на основу предлога колектива Предшколске установе Ужице и васпитачици Гордани Јанковић.

Сечењем славског колача и приредбама ученика школска слава обележена је у свим ужичким основним и средњим школама уз присуство представника градског руководства.

Град Ужице

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Веселе осамдесете” у Градском културном центру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Наставак сарадње у оквиру пројекта Реформа локалних финансија

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пролеће, ускоро и летње рачунање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

KK „Рујно“: Првенство Србије за полетарце, пионире и наде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пролећни тим билдинг на Голд гондоли

ОГЛАСНА ТАБЛА

21. март – Светски дан особа са Дауновим синдромом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Осмогодишња Викторија из Ужица одсекла косу и донирала за перику девојчици оболелој од рака

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас у Србији кишовито време, температура до 20 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Национални дан борбе против рака дојке – превенција чува здравље

ОГЛАСНА ТАБЛА