12 C
Uzice
октобар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

U toku rekonstrukcija Ulice Mališe Atanackovića

 

Javno komunalno preduzeće Niskogradnja je započelo radove na rekonstrukciji Ulice Mališe Atanackovića. Po rečima Nikole Maksimovića direktora JP Užice razvoj radovi će se odvijati u dve faze, prvo će biti rekonstruisan deo ulice do ukrštanja sa Ulicom Lazara Mutapa, a nakon toga uslediće i rekonstrukcija drugog dela navedene ulice.

Predviđena je zamena ivičnjaka i rekonstrukcija trotoara, ali i provera svih podzemnih instalacija i nakon toga, kako navodi Maksimović, asfaltiranje ulice u dva sloja.

Maksimović je naveo i da će u toku rekonstrukcije na Savetu za saobraćaj Grada Užica biti razmotreni predlozi građana da se izmeni režim saobraćaja u Ulici Mališe Atanackovića tako da ona ubuduće bude jednosmerna od Gradske plaže do ukrštanja sa Dimitrija Tucovića.

Sredstva neophodna za rekonstrukciju ulice u visini oko 5 miliona dinara su obezbeđena iz gradskog budžeta, a rok za završetak radova je 45 dana.

„Osim ove ulice, kada je reč o rekonstrukcijama ulica u urbanom delu grada, raspisan je tender za izvođača radova na rekostrukciji Ulice Jug Bogdanova i za te radove je procenjena vrednost oko 19 miliona dinara“, navodi Maksimović i dodaje da su u toku i radovi na asfaltiranju dva putna pravca u MZ Krčagovo.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Svaki drugi lek kupljen preko interneta je lažan

Oglasna Tabla

Guslarsko veče 27. oktobra u Užicu

Oglasna Tabla

Rok i bluz festival „In wires“

Oglasna Tabla

Etno samit „TradicijaNova“

Oglasna Tabla

Požega: Ima da nas ima!

Oglasna Tabla

Osam medalja za karate klub „Uniline Sevojno“ u Čačku

Oglasna Tabla

“Krasnaja” Milica Ješić diplomirala u Sankt Peterburgu, pa se vratila u Srbiju da radi (VIDEO)

Oglasna Tabla

Jednostavan i sočan: Kolač sa jabukama i pudingom kakav još niste jeli!

Oglasna Tabla

Naša sugrađanka Lidija Trmčić brani boje Srbije i našeg grada na Svetskom prvenstvu u karateu

Oglasna Tabla