Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

U toku rekonstrukcija Ulice Mališe Atanackovića

 

Javno komunalno preduzeće Niskogradnja je započelo radove na rekonstrukciji Ulice Mališe Atanackovića. Po rečima Nikole Maksimovića direktora JP Užice razvoj radovi će se odvijati u dve faze, prvo će biti rekonstruisan deo ulice do ukrštanja sa Ulicom Lazara Mutapa, a nakon toga uslediće i rekonstrukcija drugog dela navedene ulice.

Predviđena je zamena ivičnjaka i rekonstrukcija trotoara, ali i provera svih podzemnih instalacija i nakon toga, kako navodi Maksimović, asfaltiranje ulice u dva sloja.

Maksimović je naveo i da će u toku rekonstrukcije na Savetu za saobraćaj Grada Užica biti razmotreni predlozi građana da se izmeni režim saobraćaja u Ulici Mališe Atanackovića tako da ona ubuduće bude jednosmerna od Gradske plaže do ukrštanja sa Dimitrija Tucovića.

Sredstva neophodna za rekonstrukciju ulice u visini oko 5 miliona dinara su obezbeđena iz gradskog budžeta, a rok za završetak radova je 45 dana.

„Osim ove ulice, kada je reč o rekonstrukcijama ulica u urbanom delu grada, raspisan je tender za izvođača radova na rekostrukciji Ulice Jug Bogdanova i za te radove je procenjena vrednost oko 19 miliona dinara“, navodi Maksimović i dodaje da su u toku i radovi na asfaltiranju dva putna pravca u MZ Krčagovo.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Уводи се забрана претицања за камионе на ауто-путу?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове радионице у СтаПарку током викенда

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад унуци засуку рукаве и прабаби исцепају дрва за зиму

ОГЛАСНА ТАБЛА

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА