Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

У сусрет празницима градоначелница у посети деветочланој породици Врбић

Ужице – У сусрет предстојећим празницима градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић посетила је деветочлану породицу Врбић. Вукашин, Стефан, Кристина, Валентина, Ђорђе, Марина и Милош обрадовали су се поклонима а њихови родитељи Љубинко и Јелица изразили су задовољство овом посетом и како су истакли пажњом која им је указана од стране градоначелнице.

Поклон пакетима са играчкама и спортским реквизитима сви су се радовали а највише шестогодишња Валентина којој је данас и рођендан.

Љубинко Врбић отац седморо деце веома емотивно доживео је ову посету јер како је истакао ово је први пут да их је посетио неко од представника градског руководства.

“Желим да се најсрдачније захвалим на посети градоначелнице, поклони су лепа ствар али пажња која нам је указана далеко је важнија. Није лако и једноставно имати оволику породицу нарочито када немате стални посао, али ми се не жалимо. Слажемо се, договарамо и радимо, па ако нешто није могуће обезбедити одмах нико се не љути, већ сачека моменат. Поручио бих свима који су у дилеми да ли треба имати више деце да не размишљају о томе, јер веће богатство од тога не постоји и не може се мерити ни са чиме”.

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић изразила је задовољство што је у прилици да буде гост једне овакве породице.

“Ја сам данас заиста веома срећна јер сам у прилици да им у име града честитам предстојеће празнике. У времену у коме живимо није тако чест случај да у једној породици одраста седморо деце и зато честитам родитељима на благу које имају. Надам се да ће у годинама које долазе оваквих породица у Ужицу бити много више, а ми ћемо се борити да створимо услове за њихово безбрижно одрастање и квалитетно школовање. Трудимо се да поред мера које се реализују на националном нивоу и ми као град пружимо максималну подршку родитељству. Сигурна сам да ћемо и поред великих инвестиција и пројеката које реализујемо успети да обезбедимо додатна средства за још снажнију подршку у овој области”, поручила је градоначелница.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стање на путевима: Снег на коловозу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најуспешнији Ужичани на традиционалном пријему у Градској кући (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА