ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

У сусрет новој сезони Камп „Златибор” отворен за посетиоце

Чајетина – Свим љубитељима камповања своја врата широм је отворио Камп „Златибор”. Смештен у пријатном окружењу, надомак центра Златибора, а довољно издвојен од гужве, гостима пружа прилику за уживање у планинским пејзажима и одмору у хладу борова. Састоји се од 60 камп јединица и више локација за шаторе, укупне површине два хектара. Посетиоци кампа на располагању имају све благодети Златибора, активног одмора, као и бројних могућности за дневне излете у околини, укључујући посете музеју на отвореном „Старо село” Сирогојно, Стопића пећини, водопаду у Гостиљу и многим другим атракцијама.

Ова златиборска оаза спремно дочекује нову сезону и до сада је уговорено укупно шест организованих посета, када ће на камп пристићи гости из „Нетхерналндс цампер цлуб”-а (НКЦ), Кампинг асоцијације из Холандије (АЦСИ), „Сениорен цампер цлуб”-а, „Цараванинг цлуб Словениа” (ЦЦС) и други.

По традицији, највећи број организованих група у овај камп стиже из Холандије, Чешке, Пољске, Словеније и Велике Британије. Интересовање расте и на немачком тржишту, како у смислу доласка нових тако и повратка старих гостију – истиче Момчило Михаиловић, запослен у Кампу „Златибор”.

Одлични услови и квалитет који оправдава три звездице кампа разлог су да се гости увек изнова враћају. Кроз стална улагања, уређење камп парцела, изградњу нових садржаја и прилагођавање потребама туриста, камп се труди да задржи титулу једног од најуређенијих у Србији.

Извор: ГЗС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце