ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

У суботу 19. августа традиционални скокови са Старог железничког моста (ВИДЕО)

Традиционална манифестација “Скокови са Старог железничког моста” одржаће се на Градској плажи у суботу 19. августа са почетком у 15 часова.

Према најавама организатора очекује се учешће око 20 такмичара из наше и земаља у окружењу.

Како је најављујући 31. по реду “Скокове са Старог железничког моста”, истакао члан Градског већа Ратко Трмчић, ова манифестација која постоји више од три деценије сваке године окупи велики број учесника и посетилаца и сигурно је једна од најлепших спортких манифестација у граду. Он је позвао Ужичане да у што већем броју дођу на Градску плажу и подрже такмичаре.

Динко Жувела, извршни директор ЈП “Велики парк” истиче да је Ужице поред Мостара један од најозбиљнијих организатора када су у питању оваква такмичења. Уз захвалност привредницима и појединцима који су помогли да све буде на високом нивоу Жувела се захвалио и Црвеном крсту Ужице који годинама уназад пружа веома значајну техничку подршку.

“Такмичари из Србије, Босне и Херцеговине и Црне горе ће скакати са висине од 16 метара у две серије, а најбољих десет пласираће се у финале. И наградни фонд значајно је увећан у односу на претходну годину, па је тако награда за прво место 60 хиљада динара, за друго 40 хиљада а за треће 30 хиљада динара. Такође, за сваки скок такмичари добијају по 8 хиљада динара”.

Скокове са Старог железничког моста организује ЈП “Велики парк Ужице”, под покровитељством града Ужица и уз техничку подршку Црвеног крста Ужице.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Интезивно се ради на решавању проблема мештана Беле Земље

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расписан конкурс за доделу градских стипендија за ученике средњих школа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове цене природног гаса за јавно снабдевање од 1. новембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена дизела и бензина остаје иста у наредних седам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Михољски сусрети села сутра у Злакуси

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Music vibes“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Књижевно вече посвећено словенској митологији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан чистих планина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Јоакима и Ану

ОГЛАСНА ТАБЛА