22.9 C
Uzice
август 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

U sredu ulicama Prijepolja protesna šetnja podrške Adisu Micanoviću

Ni posle 15 dana iznuđenog štrajka glađu, niko od lokalnih funkcionera opštine Prijepolje, nije našao za shodno da se obrati ili pozove Adisa Micanovića i pokuša naći resenje za ovu situaciju, kažu u saopštenju za javnost iz ŽOK Bambi Volej i pozivaju žitelje Prijepolja da se okupe u sredu 23. maja tačno u podne na platou Doma kulture i krenu u protesnu šetnju ulicama Prijepolja u znak podrške njegovoj borbi za pravdu.

U saopštenju se dalje navodi:

Naprotiv, pojedinci pokušavaju, da već viđeno narušeno zdravstveno stanje, još više pogoršaju.

Nije im dovoljno što mu podnose prekršajne prijave za nepropisno parkiranje, za remećenje javnog reda i mira, već je od strane načelnice opštinske uprave naređeno komunalnoj inspekciji da se Micanoviću oduzme stolica i suncobran, što znači samo jedno: pustiti ga do iznemoglosti, jer očigledno je da za njih ljudski život i nevredi ništa.

Zbog svih navedenih okolnosti, na inicijativu prijatelja, sportista i građana opštine Prijepolje, u sredu 23. maja na platou Doma kulture sa početkom u 12h organizujemo šetnju podrške Adisu Micanoviću.

Pozivamo sve građane, da na miran i dostojanstven način prošetamo do tužilaštva, gradske kuće i pridružimo se Micanoviću i podržimo ga u borbi za pravdu, dostojanstvo u borbi za život, zaključuje se u saopštenju za medije ŽOK Bambi Volej.

Izvor: PP media

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas počinje V Međunarodni festival prirode i tradicije „Žestival“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Počela pretprodaja kompleta karata za 24. Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“

Oglasna Tabla

Narodna biblioteka Užice obeležila slavu i 163 godine od osnivanja

Oglasna Tabla