ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

У Србији јутро хладно, преко дана до 24 степена

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, данас ће у Србији јутро бити хладно, а у току дана сунчано и топло.

Ветар у већем делу слаб, у кошавском подручју умерен, а на југу Баната краткотрајно и јак југоисточни и источни. Најнижа температура од 1 на југу и југоистоку Србије до 12 степени на југу Баната, а највиша од 20 до 24 степена.

До 24. октобра очекују се хладна јутра, ван кошавског подручја са краткотрајном маглом и минималном температуром од -2 до седам степени (местимично уз слаб приземни мраз, а понегде се очекује и слаб мраз на два метра висине), док ће у Војводини и Подунављу услед умереног југоисточног ветра јутарње температуре бити више – од 7 до 12 степени.

У току дана до среде претежно сунчано и натпросечно топло са максималним вредностима од 21 до 25 степени. У среду после подне и увече пролазно умерено наоблачење, које ће условити пад температуре, а тек понегде у брдско-планинским пределима слабу краткотрајну кишу.

У четвртак хладније са највишом температуром од 15 до 19 степени, а слаба, краткотрајна киша очекује се још ујутро и пре подне понегде у брдско-планинским пределима.

Од петка температура поново у порасту, а наредног викенда пролазно наоблачење које ће условити местимично кишу и локалне пљускове, уз појачање југоисточног ветра у кошавском подручју.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радник са просечном платом за литар уља ради 25 минута, за веш машину осам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Константан пад производње и прераде кромпира у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

У току Јавни позив за подстицаје за набавку опреме и механизације у сточарској производњи, подношење захтева до другог октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње исплата једнократне помоћи за 1,1 милион деце у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА