OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

U Sevojnu nastavljeni radovi na asfaltiranju puteva

U gradskoj opštini Sevojno danas su nastavljeni radovi na asfaltiranju četri kraka. Reč je o radovima po ugovorima iz prošle i pretprošle godine. Radove izvode užička Niskogradnja, a sredstva su obezbeđena iz gradske kase, sa učešćem građana.

U naselju Crkvari danas je asfaltiran jedan krak, prema Milinkovićima, koji su u ovom delu Sevojna starosedeoci. Jedan od njih, Đorđe, koji je star 77 godina, nije krio svoje oduševljenje što konačno dobija put.

„Nekada se dugo radilo, razvlačio se posao, ali ovo sada je stavrno sve super. Ovako ptreba da se radi i svaka čast svima koji su učestvovali u ovom asfaltiranju. I da im se zahvalim na sveu što su do sada uradili za nas“, kaže meštanin Đorđe Milinković

Đorđe Milinković

Inače, u ovoj gradskoj opštini godinama unazad nije rađeno puno po pitanju putne infrastrukture, pa otuda i obećanje grada Užica da će se sve to nadoknaditi već ove godine.

„Istakao bih da su stvarno grad i Niskogradnja veoma korektni prema građanima Sevojna i da su sva data obećanja zaista i ispunjena“, naglasio je Milivoje Jeremić, zamenik predsednika GO Sevojno.

Milivoje Jeremić

Grad je za ove radove obezbedio 67 posto sredstava, a učešće građana je 33. Radove izvodi užička Niskogradnja, a po rečima predstavnika grada, u Sevojnu je u poslednjih godinu dana urađeno mnogo toga.

„Već smo uradili krak puta u Gajevima prema vodovodu, zatim krak llice Milivoja Marića i ulicu Krste Smiljanića, a sada je ovo četvrti krak koji asfaltiramo“, kaže Miloje Marić, načelnik GU za infrastrukturu i razvoj.

Miloje Marić

Danas je asfaltirana i ulica Krste Smiljanića, koja je, takođe, čekala sa asfaltom dugi niz godina.

„Posle dugog niza godina, konačno smo dočekali asfalt i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se gradu Užicu koji nam je izašao u susret, ali na kažem da smo i mi građani učestvovali sa 33 posto sredstava“, kaže meštanin Goran Mišić.

Goran Mišić

„Uporedo sa pomenutim radovima, mi izvodimo i radove na krpljenju rupa na Glavnoj ulici u Sevojnu, koje su nastale usled kvara na vodovodu i u narednih nekoliko dana, svi radovi će biti završeni“, kaže Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj.

Nikola Maksimović

Inače, pored asfaltiranja mnogih ulica u Sevojnu i završetka zgrada za izbegla lica, čeka se i izveštaj Ministarstva sporta, jer je planirana i izgradnja dečijeg igrališta u ovog gradskoj opštini.

Izvor: TV Lav plus/uerazvoj.uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hapšenje u Novoj Varoši zbog velike količine spida

Oglasna Tabla

„Đorđu kam bek“ – ali Đorđe ni u Pariz ni u Australiju, već u Užice da šije šajkače

Oglasna Tabla

Do 14 časova potpuna obustava saobraćaja na Sušici

Oglasna Tabla

APR: Korisnici dovedeni u zabludu dopisima portala za upis

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 26. septembar

Oglasna Tabla

Poginula oba pilota iz MIG-a koji je pao: Vojska potvrdila

Oglasna Tabla

Stopića pećina premašila rekordnih 100.000 posetilaca

Oglasna Tabla

U ritmu nedelje sa Ognjenom Zlatićem (VIDEO)

Oglasna Tabla

Mig-21 srušio se kod Loznice

Oglasna Tabla