10.1 C
Uzice
октобар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

U prodaji porodične članske karte Dino parka – samo za meštane Čajetine

Porodične članske karte od danas na biletarnici Dino parka, po ceni od 1500 dinara, mogu kupiti svi meštani opštine Čajetina, i sa njom u narednih godinu dana kada god požele posete ovaj edukativno zabavni park. Tim povodom danas je u Dino parku održana konferencija za medije na kojoj je javnost upoznata sa detaljima ove, ali i drugih novina koje se pripremaju za predstojeću zimsku sezonu.

Dino park na Zlatiboru, u susret predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni, za posetioce je pripremio dodatne sadržaje: ski školu za decu do 15 godina, klizalište, tjubing i sankalište. Ali, to nije sve:

„Kako bismo meštanima opštine Čajetina omogućili ulazak u Dino park, odlučili smo da uvedemo porodične članske karte. Cena će iznositi 1500 dinara po porodici. Sa tom kartom moći će u svako doba dana da uđu u Dino park, pokazujući svoju člansku kartu i to u periodu od godinu dana. Potrebno je da pri kupovini pokažu ličnu kartu kojom potvrđuju da stanuju na teritoriji opštine Čajetina“, rekla je menadžer Dino parka Milica Zec.

Člansku kartu sa numeracijom broj jedan dobio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. U obraćanju novinarima on je rekao da se dobra saradnja lokalne samouprave i ovog kompleksa nastavlja, na obostrano zadovoljstvo.

članske karte „Ovo je dobar vid saradnje. Na ovaj način meštani će osetiti ovu novu turističku ponudu. Moći će da koriste godišnje članske karte i da budu redovni posetioci ovog kompleksa. Na taj način će ujedno biti i promoteri ovog mesta, a Zlatibor kao turistička destinacija prve kategorije zaslužuje da ima ovakve sadržaje“, dodao je Stamatović.

Konferenciji je prisustvovao i direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović. On je istakao da Zlatibor kao jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji konstantno iziskuje nove sadržaje, koji će privući pažnju turista. Jedan takav proizvod je Dino park.

„Dino park je ove godine zaista pokazao odličnu posetu i odličnu reakciju svih turista. Veliko interesovanje su pokazali i mediji koji su tokom godine napravili brojne reportaže na ovoj lokaciji. Nadamo se da će zimska turistička sezona biti uspešna i da će ova atrakcija privući pažnju gostiju“.

Aleksandar Aleksić, direktor Dino parka je pohvalio opštinu Čajetina koja je bila inicijator ideje o prodaji porodičnih članskih karata, čime je potvrđena njihova dobra saradnja, a potom najavio određene novine za narednu letnju sezonu.

„Sadržaje ćemo obogatiti terenima za mini golf, sa mini zoo vrtom, sa malim poligonom za automobile i nekolicinom sitnih sadržaja“.

Nadležni u Dino parku u par navrata su deci sa potrebnim potrebama omogućili da bez ikakve nadoknade posete ovaj zabavni sadržaj. Direktor Dino parka je obećao da će se sa ovom praksom nastaviti i ubuduće.

Izvor:Dragana Rosić, www.zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dve bronzane medalje za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Brze pizza rolnice (video)

Oglasna Tabla

U novom pravoslavnom hramu u Krčagovu obeležena Slava Pokrov Presvete Bogorodice (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Покров Пресвете Богородице

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije -„Uplakana Katarina“

Oglasna Tabla

Nedostaje pet miliona evra: Otvaranje aerodroma Ponikve tokom 2020?

Oglasna Tabla

PROGNOZA ZA SLEDEĆU NEDELJU: Kao da je jul, ne oktobar – temperatura do 29!

Oglasna Tabla

MUP: Pojačana kontrola prevoza dece

Oglasna Tabla

SBB fondacija u akciji čišćenja u Užicu

Oglasna Tabla