ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

У прекиду железнички саобраћај на делу барске пруге Ужице – Пријепоље

Ужице – Железнички саобраћај на деоници између железничких станица Златибор и Јабланица, на делу барске пруге Ужице – Пријепоље, у прекиду је од јуче због одрона, саопштено је из Инфраструктуре железнице Србије. 

Наводи се да приликом одрона нико није повређен, али да је одрон оштетио пругу и контактну мрежу те да стручне службе овог предузећа раде на уклањању одрона и поправљању железничке инфраструктуре, како би саобраћај што пре поново прорадио.

Истичу да посао отежава то што је овај део пруге веома неприступачан, а за рашчишћавање одрона је неопходно ангажовање механизације.

Из Инфраструктуре железнице Србије наводе да је за путнике вечерњих возова, који саобраћају између Београда и Бара, железничка компанија „Србија Воз“ организовала аутобуски превоз на релацији Ужице – Пријепоље – Ужице.

„Србија Воз“ је организовао аутобуски превоз од Ужица до Пријепоља Теретни и за путнике путничког воза који је у 15.38 сати пошао из Београд Центра за Пријепоље Теретну, али због одрона саобраћа само до Ужица.

Остали путнички возови који по реду вожње саобраћају између Ужица и Пријепоља биће отказани до рашчишћавања пруге и поновне нормализације железничког саобраћаја, наводи се у саопштењу и додаје да се железнички саобраћај између Београда и Ужица одвија редовно и несметано.

Фото:Ђорђе Марковић фб

Танјуг

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Да ли је инфлација заиста побеђена?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пчеларима прети лоша година?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Малинари траже минимално 350 динара за килограм

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дефицит кадрова у грађевинарству, медицини, занатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Откупне цене млека у Србији међу највишима су у Европи

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Аеро­дро­му „По­ни­кве” по­че­ло раз­ми­ни­ра­ње те­ре­на

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору и у Бајиној Башти одржане промоције књиге „Златиборе питај Тару“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 14. април

ОГЛАСНА ТАБЛА