ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

У оквиру обележавања Дана града отворени “Ужички дани”

Ужице – Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић отворила је 52.”Ужичке дане”, дводневни стручни скуп лекара Српског лекарског друштва-подружнице Ужице, који традиционално окупљају предаваче из здравствених установа широм Србије.

“Уважене колеге, посебно ми је задовољство што могу данас да вас поздравим испред града Ужица и изразим велико задовољство сто се један овакав ,важан научни скуп одржава у оквиру обележавања Дана града. “Ужички дани” имају посебну јачину, симболику, значај и то нам се потврђује већ више од пола века. Ужице је град који у сваком смислу подржава али и даје значајан допринос у стручном усавршавању, које за циљ има унапређење развоја здравства. Због тога свако ново знање и искуство примените у пракси на најбољи могући начин вођени најхуманијом професијом за коју сте се определили”, поручила је окуљеним здравственим радницима градоначелница.

Подружница Ужице је прва највећа подружница Српског лекарског друштва, које сада окупља више од 80 подружница из целе земље, а први  “Ужички дани” одржани су 1969.године.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА