OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

U Novoj Varoši u četvrtak počinje „Zlatarfest“

U Novoj Varoši sve je spremno za „Zlatarfest“, turistčku manifestaciju ustanovljenu pre šest godina sa ciljem da promoviše potencijale celog zlatarskog kraja. Festival koji počinje u četvrtak 26. jula i traje sve do nedelje 29. jula, obeležiće bogat muzičko zabavni program uz učešće poznatih estradnih ličnosti. Prve večeri na gradskom Trgu koncert će održati folk pevačica Dara Bubamara, naredno veče na istom mestu nastupiće Tropiko bend, dok će u subotu na binu izaći Tribute Bijelo Dugme. Posetioci će imati priliku i da uživaju u raznovrsnim kulturnim i sportskim sadržajima.

U Turističkoj organizaciji “ Zlatar” i Opštinskoj upravi očekuju da će predstojeći dani zabave i druženja privući veliki broj gostiju iz celog regiona te da će animirati i lokalno stanovništvo.

–Sa prilično skromni budžetom od oko 3,5 miliona dinara, ali ništa manje raznovrsnim i kvalitetnim sadržajima, pokušaćemo da nadmašimo nivo prošlogodišnjeg odnosno svih prethodnih festivala – kaže ispred Organizacionog odbora Branko Pucarević, direktor TO Zlatar.

Festivalski dani će, inače, zvanično biti otvoreni u četvrtak 26. jula oko 21 čas na centralnom platou Trga i to obraćanjem predsednika opštine Radosava Vasiljevića, nakon čega sledi koncert folk pevačice Dare Bubamare.

Turistička manifestacija „Zlatarfest“ i ove godine ima svoju uvertiru u vidu predfesta “Letnje zagrevanje”, tokom kojeg se odžavaju tri koncerta u večernjim časovima. Zbog loših vremenskih uslova grupa “Ođila” nastupila je umesto na otvorenoj sceni na platou ispred Doma kulture” Jovan Tomić” u domovoj velikoj sali, dok je koncert di-džej dueta “Zap me strobe” u sastavu Ivana Aleksandrović i Damjan Eltech otkazan, u sredu veče je u planu nastupt etno pevačice Danice Krstić.

Izvor: PP Media

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vulin: Ulaganje u policiju je ulaganje u kvalitet života

Oglasna Tabla

Požega, pronađeno beživotno telo muškarca

Oglasna Tabla

U Zlatiborskom okrugu 247 novozaraženih

Oglasna Tabla

Mere produžene do 15. decembra

Oglasna Tabla

Vulin: Bezbednosna situacija u Užicu i Požegi dobra

Oglasna Tabla

Varaklići odlučili da se vrate na selo za koje je i Sveti Sava rekao da je u njemu sve dobro

Oglasna Tabla

Od danas novo pravilo! Svi prvo u ambulante na test i analize pa tek sa uputom na trijažu

Oglasna Tabla

Posni majonez na tri načina

Oglasna Tabla

U OB Užice hospitalizovano 90 pacijenata pozitivnih na Covid 19

Oglasna Tabla