https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Представа “Месец (дана) на селу”, Ивана Сергејевича Тургењева, у режији Милана Нешковића, премијерно ће бити изведена у петак 20. маја у 20 часова на великој сцени Народног позоришта Ужице. Биће ово 555 премијера у ужичком Народном позоришту.

Драматургију потписује Јелена Мијовић, сценографију Андреја Рондовић, костимографију Биљана Гргур, музику Игњат Милићевић. У представи играју: Игор Боројевић, Бојана Зечевић, Вања Ковачевић, Дивна Марић, Ивана Павићевић, Вахидин Прелић, Дејан Максимовић, Хаџи Немања Јовановић и Тијана Караичић Радојичић.

У Градском културном центру Ужице биће организована два концерта. Након распродатих концерата у Београду, Апатину и Крушевцу, легендарни београдски састав “Електрични оргазам” одржаће концерт у ГКЦ-у. У оквиру пролећне турнеје којом прославља 42 године постојања, овај ленедрани бенд наступиће у петак, 20. маја у башти ГКЦ-а. Улазнице за концерт још данас могу се наћи у клубу ГКЦ-а по цени од 1000 динара. У петак, на дан концерта, цена улазнице биће 1200 динара. Почетак концерта је у 21 сат а капије баште биће отворене од 20 сати од када ће и публика моћи да уђе на концерт.

Хуманитарни концерт за помоћ социјално угроженим породицама са више деце са територије града Ужица, биће одржан у клубу ГКЦ-а у суботу 21.маја са почетком од 21 час. Учешће на овом концерту узели су бендови Equinox, Механизам и DreDDup.

Улазнице по цени од 250 динара можете набавити у клубу ГКЦ-а, сав приход од улазница биће уплаћен за помоћ угроженима. Поред куповине улазница, публика ће моћи да остави и добровољни прилог у кутији која ће се налазити на улазу.