ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

У Лучанима лопови украли багер вредан 40 000 евра – полиција трага за починиоцима

Лучани – Необична крађа догодила се у Лучанима када су за сада непознати починиоци са места на ком је био паркиран украли багер.

Грађевиснка машина била је ангажована на изграндји деонице ауто-пута и припада приватној фирми из Пожеге. Све се догодило током ноћних сати.

– Када сам завшио посао паркирао сам багер, када сам следећи пут дошао он није био на свом месту. Одмах сам обавестио послодавца, затим и полицију. Узете су изјаве. Један сведок је потврдио да је видео како се багер натовара на приколицу и одвози даље, каже за РИНУ Дарк Миленковић.

Он додаје да се овакве крађе у Србији ретко дешавају и да је главни циљ да се уколико може грађевинска машина што пе понађе, али и да се обавести шира јавност како неко у не знању не би купио тај крадени багер.

– То је машина тешка преко седам тона. Ова крађа сигурно је планирана и то од људи који се разумеју у грађевинске масине. Оне се лакше пале него аутомобил, али је потребно мало знања и вештине, али и ипсланирана акција како бисте машину натоварили на приколицу и одвезли, додаје Дарко.

Припадници полиције чине све што је у њиховој надлежности како би што пре пронашли украдену машину, чија цена се креће око 40.000 евра.

Извор: ГЗС/РИНА

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама