ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗДРАВЉЕ ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

У ИБЦ Златибор одржана презентација о иновативним производима за одвлаживање ваздуха (ВИДЕО)

У конференцијској сали у ИБЦ Златибор одржано је предавање о иновативним производима за одвлаживање ваздуха у стамбеном, индустријском или пословном простору. 

Компанија „Klima Bg solutions“, у ИБЦ на Златибору представила је производе најновије генерације чија је сврха контрола влажности ваздуха у затвореном простору ради успостављања оптималних животних и радних услова, али и смањењу могућности настанка буђи, плесни, развоја микроорганизама и алергена. Ови производи су и те како потребни становништву, индустрији, грађевинарству, хотелијерству и угоститељству, прерађивачкој и примарној пољопривредној производњи златиборског округа.  

„Знамо да је на Златибору влага велики проблем, због надморске висине и потребно ју је контролисати. Ми имамо разне уређаје за контролу влаге, одвлаживаче од индустријских до кућним уређаја. За туристичко место Златибор врло је занимљиво да скоро сваки хотел има спа центар, па тако им ми мужемо понудити уређај за контролу влаге на базену, затим можемо понудити и уређај за контролу влаге у индустрији меса, али и произвођачима сира  којих има пуно на вашој територији, и другима. Наша компанија има преко 300 производа у понуди, а 150 производа засигирно нема нико други у Србији осим нас“, закључио је Дејан Ристивојевић, директор Компаније  „Klima Bg solutions“.

Поред организоване презентације, овај догађај је имао својство и мини сајама, јер је Комнпанија  изложила део свог производног програма , како би посетиоцима омогућила да се на лицу места упознају са начином рада и ефектима сваког од њих.  

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА