OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

U Gradskoj opštini Sevojno završeno asfaltiranje putnih pravaca po ugovorima iz prošle godine


Asfaltiranjem kraka Ulice Braće Čolić završavaju se radovi na putnoj infrastrukturi u Gradskoj opštini Sevojno, a po ugovorima iz prošle godine.

Po rečima Ivana Marića predsednika Gradske opštine Sevojno udruženim sredstvima Grada i građana i direktnim investicijama urađeno je ukupno 7 putnih pravaca.

“Pored putne infrastrukture biće urađena i rasveta u ulicama Krste Smiljanića i Braće Nikolić, a za sve pomenute radove izdvojeno je oko 21 milion dinara. Za udruživanje je Grad u ovoj godini opredelio 4 miliona dinara, a radiće se krak Despota Stefana, krak na Lokvi, krak u Ulici Braće Čolić, krak u Gaju kod Skokovića i na Gajevima”.

Po rečima meštanina Vladislava Trnavca svaki metar asfalta za njih je od ogromnog značaja.

“Kao građanin ovog dela Sevojna zahvalio bih se Gradskoj opštini Sevojno i Gradu Užicu. Domaćinstvo je najbitnije da ima vodu, put i struju. Do sada je ovde bilo blato kada padne kiša, ovaj asfalt nam mnogo znači, velika stvar”.

Pored radova na putnoj infrastrukturi u planu je završetak radova na izgradnji pešačke staze pored Crkvarskog potoka, a završava se i parterno uređenje platoa ispred Sportske hale, pri OŠ “Aleksa Dejović”.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla