ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СРБИЈА

У ДРУШТВУ ЈЕ УВЕК ЛЕПШЕ: Гледање мечева Лиге шампиона никад није било занимљивије!

Пиће, клопа, велико друштво и највеће квоте. Шта ти више треба за ужитак?

Лјубитељи фудбала и добре забаве синоћ су имали прилику да на уплатним местима Mozzarta уживају у мечевима Лиге шампиона. Вече је обележио наш Душан Влаховић, који је на свом дебију у овом такмичењу постигао гол из прве шансе и то у првом минуту игре.

Јуче, 22.2.2022. све је било у знаку броја два, али није „дошла“ ни једна двојка. Додуше, на обе утакмице виђена су два поготка. Јуве је ремизирао на Мадригалу 1:1, док ће лондонски Плавци на реванш у Лил са предношћу од 2:0.

Свако ко је у Суботици, Новом Саду и Београду синоћне мечеве пратио у Mozzartu могао је да ужива у сјајној спортској атмосфери. Добра клопа и пиће употпунили су доживљај и учинили да се играчи осећају опуштено као код куће. Акција је успешно одржана и у Крагујевцу, Крушевцу, Ужицу, Нишу и Врању. Локали су били пуни насмејаних лица, а поклони у виду Mozzart мајица и лопти  подигли су ово сјајно дружење на још виши ниво.

Оваква организација чека те и убудуће у нашим локалима. Посети нас са екипом, искористи најбоље квоте у региону, уживај у сјајном амбијенту и врати се кући пун утисака и позитивне енергије. Дођи и увери се. Буди победник!

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце

Временска прогноза за суботу -18. мај

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 16.05.2024.

Саветовалиште за жене са инвалидитетом оболеле од рака дојке „ЈЕФИМИЈА“ организује двадесет прву уличну акцију „ЦВЕТ КОЈИ ЖИВОТ ЗНАЧИ“

Влада и просветари договорили да се у што краћем року измени Кривични закон

Кустендорф почиње данас на Мећавнику

Промоција збирке песама Кошмари Кошара

ОГЛАСНА ТАБЛА