Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

У ДРУШТВУ ЈЕ УВЕК ЛЕПШЕ: Гледање мечева Лиге шампиона никад није било занимљивије!

Пиће, клопа, велико друштво и највеће квоте. Шта ти више треба за ужитак?

Лјубитељи фудбала и добре забаве синоћ су имали прилику да на уплатним местима Mozzarta уживају у мечевима Лиге шампиона. Вече је обележио наш Душан Влаховић, који је на свом дебију у овом такмичењу постигао гол из прве шансе и то у првом минуту игре.

Јуче, 22.2.2022. све је било у знаку броја два, али није „дошла“ ни једна двојка. Додуше, на обе утакмице виђена су два поготка. Јуве је ремизирао на Мадригалу 1:1, док ће лондонски Плавци на реванш у Лил са предношћу од 2:0.

Свако ко је у Суботици, Новом Саду и Београду синоћне мечеве пратио у Mozzartu могао је да ужива у сјајној спортској атмосфери. Добра клопа и пиће употпунили су доживљај и учинили да се играчи осећају опуштено као код куће. Акција је успешно одржана и у Крагујевцу, Крушевцу, Ужицу, Нишу и Врању. Локали су били пуни насмејаних лица, а поклони у виду Mozzart мајица и лопти  подигли су ово сјајно дружење на још виши ниво.

Оваква организација чека те и убудуће у нашим локалима. Посети нас са екипом, искористи најбоље квоте у региону, уживај у сјајном амбијенту и врати се кући пун утисака и позитивне енергије. Дођи и увери се. Буди победник!

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Хиландарски резанци: Брзо посно јело, са посебним састојком, какво нисте пробали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржан 9. Сајам образовања у Чајетини (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Седиш 8 сати, плата до 350.000 динара: Посао у Србији за ове паре можеш да нађеш већ сутра, средња школа довољна и један је услов

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хитна евакуација факултета у Чачку и Ужицу због дојаве о бомби

ОГЛАСНА ТАБЛА

У сусрет одрживој пољопривреди “Нојева барка” разговори

ОГЛАСНА ТАБЛА

Златибор сврстан у прву категорију туристичких места

ОГЛАСНА ТАБЛА

Синдикати упозорили: Одлазе нам лекари, увозићемо медицинске раднике из Бангладеша и Непала

ОГЛАСНА ТАБЛА

ССП Ужице: Подршка радницима ЈКП „Биоктош“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Деда Виде је најстарији инфлуенсер у Србији, четири дана није јео ни спавао док није савладао све тајне виртуелног света

ОГЛАСНА ТАБЛА