6.8 C
Uzice
новембар 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

U Čajetini održan „Otvoreni reli dan“

U Čajetini je održan „Otvoreni reli dan“, manifestacija posvećena promociji auto moto sporta, koja je predstavljala veoma dobru priliku učesnicima da isprobaju svoja vozila za predstojeća takmičenja.

Desetak posada iz ovog dela Srbije testiralo je svoje automobile na potezu od dvorane Sportskog centra Čajetina do zaseoka Jevremovići, a izuzev manjeg incidenta jednog vozila, koje je oštetilo branik, sve je proteklo bez većih poteškoća.

–Došli smo s namerom da isprobamo novi automobil, novi Reno Klio, da se malo upoznamo s njim… Ima tu još mnogo da se radi. S obzirom da praktično nemamo gde ni da testiramo auto, ovakva priredba je svakako nešto dobro. Imaćemo i test na Beranovcu krajem maja, pred sam početak takmičenja na kružnim trkama – kaže Miodrag Miljković iz kraljevačkog KV rejsing tima.

Među vozačima našla se i pripadnica lepšeg pola, Zorana Beba Ilić.

–Pripreme za učešće na ovom testu su bile naporne, ali sve je to sastavni deo svega ovoga i lako se podnosi kada se sedne za volan, tada nema više umora. Ovakvo testiranje je veoma značajno, možda i jedina prilika za proveru automobila. Ovo mi je prošlogodišnji auto, ali smo imali nekih dorada, tako da je možda ispravnije da kažem da mi je ovo stari-novi auto.

Takmičenje je organizovao Auto moto klub „Mačkat rejsing“, uz podršku Sportskog centra Čajetine.

–Ova manifestacija organizovana je sa ciljem da malo probudimo društveni život u Čajetini, u kojem je došlo do manjeg zastoja, usled činjenice da nema većih dešavanja zbog radova na hali. Prvi reli dan u Čajetini okupio je veliki broj ljubitelja ovog sporta ne samo iz Čajetine, već i i iz Užica, Valjeva, Bajine Bašte… Staza je dosta teška, bilo je kiše prethodnih dana, ali su vozači iskusni, naviknuti na slične uslove. Staza je svakako sama po sebi zanimljiva, s obzirom da je u pitanju test vožnja – izjavio je Nemanja Kutlešić, predstavnik Sportskog saveza Čajetine.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Obeležena godišnjica stradanja u Trezorima

Oglasna Tabla

U subotu 12. karate turnir „Užički pobednik 2019“

Oglasna Tabla

Milomir jednom rukom hrani suprugu i dva bolesna sina

Oglasna Tabla

Orah je unosan biznis: Ko zasadi ovo voće obezbedio je zaradu čak i potomcima

Oglasna Tabla

Kakva je budućnost „Budimke“: Novi vlasnici najavili investicije od pet miliona evra

Oglasna Tabla

Rezervatu prirode “Uvac” dva miliona za čuvanje i unapređenje zaštićenog područja

Oglasna Tabla

Za prvo dete dogodine trista hiljada dinara

Oglasna Tabla

Malina rodila i slatka je kao usred leta, zašto to nije dobro

Oglasna Tabla

Otvaranje pozorišne sezone u Kulturnom centru na Zlatiboru

Oglasna Tabla