5.6 C
Uzice
29 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

U Čajetini održan „Otvoreni reli dan“

U Čajetini je održan „Otvoreni reli dan“, manifestacija posvećena promociji auto moto sporta, koja je predstavljala veoma dobru priliku učesnicima da isprobaju svoja vozila za predstojeća takmičenja.

Desetak posada iz ovog dela Srbije testiralo je svoje automobile na potezu od dvorane Sportskog centra Čajetina do zaseoka Jevremovići, a izuzev manjeg incidenta jednog vozila, koje je oštetilo branik, sve je proteklo bez većih poteškoća.

–Došli smo s namerom da isprobamo novi automobil, novi Reno Klio, da se malo upoznamo s njim… Ima tu još mnogo da se radi. S obzirom da praktično nemamo gde ni da testiramo auto, ovakva priredba je svakako nešto dobro. Imaćemo i test na Beranovcu krajem maja, pred sam početak takmičenja na kružnim trkama – kaže Miodrag Miljković iz kraljevačkog KV rejsing tima.

Među vozačima našla se i pripadnica lepšeg pola, Zorana Beba Ilić.

–Pripreme za učešće na ovom testu su bile naporne, ali sve je to sastavni deo svega ovoga i lako se podnosi kada se sedne za volan, tada nema više umora. Ovakvo testiranje je veoma značajno, možda i jedina prilika za proveru automobila. Ovo mi je prošlogodišnji auto, ali smo imali nekih dorada, tako da je možda ispravnije da kažem da mi je ovo stari-novi auto.

Takmičenje je organizovao Auto moto klub „Mačkat rejsing“, uz podršku Sportskog centra Čajetine.

–Ova manifestacija organizovana je sa ciljem da malo probudimo društveni život u Čajetini, u kojem je došlo do manjeg zastoja, usled činjenice da nema većih dešavanja zbog radova na hali. Prvi reli dan u Čajetini okupio je veliki broj ljubitelja ovog sporta ne samo iz Čajetine, već i i iz Užica, Valjeva, Bajine Bašte… Staza je dosta teška, bilo je kiše prethodnih dana, ali su vozači iskusni, naviknuti na slične uslove. Staza je svakako sama po sebi zanimljiva, s obzirom da je u pitanju test vožnja – izjavio je Nemanja Kutlešić, predstavnik Sportskog saveza Čajetine.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Druga faza radova na rekonstrukciji Zelene pijace

Oglasna Tabla

Sutra bez vode

Oglasna Tabla

Stamatović: Izlazimo na lokalne izbore jer nema predaje slobodnog Zlatibora bez borbe

Oglasna Tabla

Nista od koalicije Šapić – Stamatović

Oglasna Tabla

Idealni uslovi za uzgoj pastrmke na reci Petnici

Oglasna Tabla

BRAVO! Stigla Lada Niva za Uča i dečicu iz Bratljeva

Oglasna Tabla

Srpska salata: Jednostavna, osvežavajuća i prepuna vitamina!

Oglasna Tabla

Održan „Zlatibor kup“, Zvezda najuspešnija

Oglasna Tabla

Virus i Kina: „Misteriozni“ korona virus – šta znamo do sada

Oglasna Tabla