28.8 C
Uzice
август 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

U 2018. godini 80.000 vaučera za odmor u Srbiji

Građanima Srbije će i u 2018. godini biti deljeni vaučeri za odmor u Srbiji, pa će tako na raspolaganju imati 80.000 vaučera u vrednosti od po 5.000 dinara u cilju podsticanja turističkog promenata domaćih turista na teritoriji Srbije.

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima počeće od 1. januara i trajaće do 15. oktobra iduće godine, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. To će biti četvrta godina zaredom kako se dele vaučeri i sprovodi Uredba o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije.

Lista ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera biće objavljena 29. decembra 2017. godine. Tu listu će Ministarstvo sedmično ažurirati novopristiglim prijavama i objavljivati na internet prezentaciji Ministarstva (www.mtt.gov.rs).
Svim zainteresovani ugostitelji koji ispunjavaju uslove u realizaciji šeme dodele vaučera od juče mogu da šalju potrebnu dokumentaciju.

Izvor:Glas zapadne Srbije

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama povišica 15 odsto?

Oglasna Tabla