22.1 C
Uzice
јун 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

TURSKI NOVINARI POSETILI ZLATIBOR

Na Zlatiboru je boravila televizijska ekipa iz Istanbula, koja se u organizaciji TO Srbije nalazi u studijskog poseti našoj zemlji. Novinari Tunca Ozlem, Esirgenc Yasin i Esirgenc Yakupcan pripremaju televizijsku emisiju „Dünyayı Geziyorum“ o turističkim putovanjima i gastronomskoj ponudi, koja se emituje na najgledanijoj turskoj televiziji „Kanal 7“.

Turistička organizacija „Zlatibor“ je podržala ovo studijsko putovanje i novinare iz Turske upoznala sa bogatom turističkom ponudom naše planine, tako da će se prirodne lepote Zlatibora, kao i kulturna ponuda naći na turskom kanalu.

Novinari su pored turističkog centra Zlatibora posetili Stopića pećinu i Muzej na otvorenom u Sirogojnu. U krčmi Muzeja učili su da prave kolač „Staro selo“, a u restoranu „Perun“ im je predstavljen čuveni „Planinski doručak“.
Koliko su bili oduševljeni prijemom i ljubaznošću domaćina na Zlatiboru, govori činjenica da su obećali da će se vratiti na planinu kako bi snimali zimske pejzaže i sadržaje.

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sutra počinje leto

Oglasna Tabla

Promenljivo i sparno vreme

Oglasna Tabla

Mnogi bi da zarade na malinama, a Milomir je i zvanično svetski rekorder u tome: Otkriva koja je sorta crvenog zlata najisplativija

Oglasna Tabla