ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Турнир шампиона по други пут у Ужицу

Ужице – Други “Турнир шампиона”  одржава се данас и сутра у спортској дворани Велики парк у организацији Одбојкашког клуба “Јединство” под покровитељством града Ужица.

“Нама у граду Ужицу је част и задовољство што смо у прилици да други пут подржимо организацију једног оваквог турнира”, истакао је члан Градског већа Миодраг Петковић, уз захвалност ОК “Јединство” на организацији турнира и одбојкашким клубовима “Црвена звезда”, “Уб” и “Тент” на учешћу.

“Ми као град потпуно смо свесни колико је бављење спортом важно за нашу децу било да је реч о амтерском или професионалном ангажовању. Због тога смо у овој години значајно увећали издвајања а сасвим сигурно у наредној години определићемо и више новца за спорт, па самим тим и за одбојку. Имамо ми доста клубова и спортиста у нашем граду и на све њих смо поносни, али када говорим о одбојци морам да још једном захвалим Ужичанима који су дали немерљив допринос и онима који то чине данас. Заједно са њима желимо да вратимо одбојку на место које јој припада и да поново конкуришемо за најсајнија одличја”.

Ратко Павличевић тренер ОК Црвена звезда захвалио се на позиву и изразио задовољство што је поново у Ужицу.

“Ужице је одувек било град обојке и надам се да ће локална самоуправа у сарадњи са клубом и новим  младим снагама успети  да ужичку одбојку врати тамо где припада. Драго ми је што учествујемо и имамо добре противнике. Ми ћемо дати све од себе и нека најбољи победи”.

Мариjана Боричић тренер ОК “УБ” прошлогодишњег победника “Турнира шапиона”, такође се захвалила на позиву за учешће и истакла да је њена екипа поносна што може да игра са одбојкашким величинама.

“Све похвале и честитке за организацију и уложени труд. Сигурна сам да ће ужичка публика уживати у доброј одбојци”.

За тренера ОК “Тент” Данијелеа Сантарелија овај турнир биће добра увертира и провера пред почетак првенства, а за Томислава Кукањца тренера ОК “Јединство” могућност да тренутни састав екипе, коју чине младе девојке стекну одређено искуство у игри са старијим и искуснијим екипама.

“Захвалио се клубовима што су се одазвали и надам се да ћемо као и поретходне године бити добри домаћини. Даћемо све од себе да се што боље представимо, нисмо комплетни, али ће одбојкашице дати свој максимум. У сваком случају биће то квалитетна одбојка”.

Свечано отварање турнира заказано је за 17 часова, након чега ће уследити утакмица између ОК “Црвена звезда” и ОК “Тент”. Од 19 часова играју “Јединство” и “Уб”. И утакмице у суботу између победника и поражених по групама играју се у истим терминима.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење “Право у жицу” врло успешно на 8. фестивалу младих гуслара у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Асфалтирањем се завршавају радови у Улици Марије Маге Магазиновић (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локални механизми за развој женског предузетништва у руралној средини (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан срца – 29. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба – Хобијем по свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 6. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

На мобилном мамографу у Чајетини прегледано 788 жена, најављене нове активности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први „Ужички фестивал ходања“ у недељу 1. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА