ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Туристичка понуда Златибора на сајму у Бања Луци

У сусрет летњој сезони када се на златној планини обележава 130 година туризма, Туристицка организација Златибор наставља са промоцијама где садржаје најпосећеније српске планине представља на 3. Међународном сајму туризма у Бања Луци од 10. до 12. марта у тржном центру „Делта Планет“.

На свечаном отварању сајма обратили су се градоначелник Бања Луке, Драшко Станивуковић, потпредседник општине Никшић Зоран Томић, док је 3. Међународни сајам „Бања Лука 2023“ отворио Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић. Том приликом свим учесницима сајма пожелели су угодан боравак у Бања Луци, а посетиоцима да искористе сајамске попусте.

Првог дана сајма штанд Србије и Златибора посетили су градоначелник Бања Луке, Драшко Станивуковић и господин Милош Вујић, генерални конзул Републике Србије. У оквиру штанда Златибора посетиоци ће имати прилику да се детаљно информишу о ценама, попустима и промо-пакетима које је туристичка привреда припремила за предстојећи период и упознају са туристичком понудом Златибора за предстојећу пролећну и летњу сезону. Туристичка организација Златибор ће искористити прилику да представи нове садржаје, објекте, значајне локалитете, као и манифестације којима ће улепшати боравак гостију на Златибору у години јубилеја када се обележава 130 година организованог туризма.

Организатор сајма је „РС Цонсултинг анд Траде“ д.о.о. Бања Лука, а Општина Никшић (Црна Гора) је партнер догађаја. Покровитељи Међународног сајма су: Град Бања Лука и Министарство спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ. Пријатељ Сајма је „Нењ Лифе Туркеy – лидер на тржишту некретнина у Турској.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Грејна сезона званично се завршава данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 83. годишњица од херојске одбране Ужица у априлском рату 1941. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанка Лидија Трмчић шампиоинка државе у каратеу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дан канадског филма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија од данас успоставља директну авио-линију од Београда до Мостара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изградња јаче везе међу школама из Ужица и Љутомера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за јавност Удружења уметника у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пријава за пријемни испит за специјализована одељења гимназија и уметничке школе почиње данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Атлетичари „Младости“ из Ужица успешни на Међународном атлетском митингу „Трофеј Бијељине 2024“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА