ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Туристичка организација Златибор учествовала на 8. Међународној научној конференцији СИТЦОН 2023

Туристичка организација Златибор била је учесник 8. Међународне научне конференције СИТЦОН 2023, која је одржана у четвртак 19.октобра 2023. на Универзитету Сингидунум, у Београду. Овом приликом директор Туристичке организације Златибор, Владимир Живановић, је био панелиста у оквиру теме „Одрживи развој и зелена трансформација туризма“.

Циљ стручне и научне конференције СИТЦОН 2023 је да на једном месту окупи све значајне партнере: представнике Владе Републике Србије, ресорних министарства, туристичких организација, туристичке и хотелијерске привреде, као и научне раднике и да значајно допринесе области туристичког и хотелијерског пословања кроз актуелне теме. Тема овогодишњег СИТЦОНа је била „Управљање будућношћу учењем из прошлости – Савремени трендови у туризму и хотелијерству“.

У оквиру прва три панела присутни су имали прилику да чују излагања најзначајнијих имена из области туризма и хотелијерства у Србији. Неки од панелиста су били: Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије, проф. Георги Генов, директор ХОРЕСа, Александар Василијевић, ГМ Хилтона, Зоран Арсеновић, ГМ КонТики Травела, Бошко Рупић, директор Аир Србије, проф. Светлана Станишић, представници EXPO 2027, Београдског сајма, Министарства просвете, Министарства науке, Министарства заштите животне средине, Привредне коморе Србије, Уније послодаваца, YUTE, ХОРЕСА, Туристичке организације Златибора, Туристичке организације Сокобање, професори: Јован Попеску, Мирослав Кнежевић, Душан Боровчанин, Данијел Павловић и други…

Учешћем на овој, али и на сличним научно-стручним конференцијама, Туристичка организација Златибор континуирано ради на унапређењу свог пословања и едукације кадрова, прати најновије трендове у туристичкој индустрији и научно – истраживачком раду примењујући их у пракси на пољу унапређења туристичке понуде Златибора.

ТО Златибор/Огласна табла

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворена изложба “Пoтeнциjaли и изaзoви жeнa у рурaлнoм рaзвojу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 2. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА