ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Туристичка организација Златибор организује велику летњу наградну игру

Туристичка организација Златибор организује ВЕЛИКУ ЛЕТЊУ НАГРАДНУ ИГРУ.  Наградна игра почиње 15. јула 2024. године и трајаће до краја августа.

Гости Златибора се за учешће у наградној игри могу пријавити сваког дана на инфо центрима и инфо пултовима Туристичке организације Златибор. 

За ову наградну игру обезбеђено је преко 70 вредних награда, а извлачења ће бити организована сваког петка на Краљевом тргу. 

Право да освоје неку од вредних награда имаће само гости који су током свог боравка на Златибору пријављени у централни информациони систем Е-туриста. 

На овај начин Туристичка организација Златибор покушава да укаже на важност категоризације смештаја и вођења уредне евиденције туриста на Златибору. 

Сведоци смо великог броја нерегистрованог смештаја који се данас нуди гостима Златибора. Ова наградна игра има за циљ да промовише смештај који је категорисан по закону и пружи бенифите гостима који одседају у регистрованим смештајним објектима. Да привуче туристе да бирају искључиво категорисане смештајне објекте. 

Наградна игра има за циљ не само да пружи додатну вредност гостима, већ и да мотивише власнике смештајних објеката да се региструју и категоризују своје објекте у складу са законом. На тај начин, повећава се број регистрованих смештајних капацитета, што доприноси расту туристичког промета, бољој контроли и квалитету услуге на Златибору.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Почиње реконструкција Водоторња на средњовековној тврђави Стари град у граду Ужицу

Уз Џејлу Рамовић почео РЕФЕСТ на Златибору

Са представницима ужичких предузетника о важним темама за развој привреде

Необична слика стиже нам са Таре

Невероватан случај у Пријепољу: Мушкарац око свог имања поставио електрични проводник и прикључио га на струју из куће

Малинари и хладњачари у Ариљу нису постигли договор

Пребио тинејџера и покушао да изнуди новац: Језиво насиље у Новој Вароши

Вече посвећено Добрили Смиљанић

Субвенције за пољопривреднике – локална власт мора да улаже у брендирање производа