ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Туристичка организација Златибор обележила Светски дан туризма

Туристичка организација Златибор придружила се манифестацији обележавања Светског дана туризма који је ове године обележен на Ади Циганлији, једној од најпознатијих туристичких атракција Београда, познатој по природном амбијенту и бројним спортско-рекреативним капацитетима. Светски дан туризма обележава се 27. септембра, а манифестација је одржана два дана раније, у недељу, 25. септембра, од 11 до 17 часова, када су бројни становници и посетиоци Београда могли искористити своје слободно време и увеличати овај догађај.

Град Београд, Секретаријат за привреду и Јавно предузеће „Ада Циганлија” као домаћини, уз подршку ЈКП „Београдске пијаце” и других партнера, организовали су ову презентацију туристичке понуде Аде, као и целе Србије.

Излагачи су били: Туристичка организација Београда, Туристичка организација Војводине, Туристичка организација регије Западна Србија у оквиру које је наступила и Туристичка организација Златибор, Дунавски центар за компетенцију, Музеј илузија и ЈП „Ада Циганлија”, као домаћин ове манифестације Такође, представили су се и чланови Националне асоцијације за старе и уметничке занате и домаћу радиност „Наше руке”, који су деци и младима приредили радионице традиционалних и старих заната.

Сви посетиоци манифестације обележавања Светског дана туризма на самом улазу у Аду Циганлију могли су уживати у богатом музичком програму са различитим извођачима док су на великом екрану централне бине емитовани промотивни филмови дестинација излагача. Била је то сјајна прилика да се грађанима главног града Златибор, као драга и увек актуелна дестинација, учини још ближим и упознају са богатом туристичком понудом и јесењим попустима, односно могућностима одмора у току јесени на „златној планини“. Поред тога, заједнички и са задовољством је у дану када се слави туризам послата порука свих излагача и организатора о друштвеној, културној, политичкој и економској вредности туризма, као и доприносу који овај сектор може дати у процесу остварења идеје одрживог развоја, постала још видљивија.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ево како можете помоћи трочланој породици из Косјерића

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кобан пад са мотора – Дечак (14) из Пожеге после неколико дана подлегао повредама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Интезивно се ради на решавању проблема мештана Беле Земље

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расписан конкурс за доделу градских стипендија за ученике средњих школа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове цене природног гаса за јавно снабдевање од 1. новембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена дизела и бензина остаје иста у наредних седам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Михољски сусрети села сутра у Злакуси

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Music vibes“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Књижевно вече посвећено словенској митологији

ОГЛАСНА ТАБЛА