22.4 C
Uzice
јул 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Turistička konferencija Zapadna Srbija Zlatibor 2017.

Turistička konferencija Zapadna Srbija održaće se u hotelu Mona na Zlatiboru od 5. do 6. decembra 2017. godine.

Kako je kraj godine vreme godišnjih sumiranja rezultata i donošenja novih planova i odluka, Zapadnoj Srbiji je kao jednoj od najprosperitetnijih turističkih destinacija Srbije neophodno okupljanje turističke struke kako bi zajedno prošli kroz ostvarene rezultate i diskutovali o novim planovima i idejama, a sa ciljem da konferencija postane tradicija koja će ih još bolje povezivati svake godine.

Prvog dana konferencije (5.12.2017. 12-14:30) biće organizovana panel diskusija na temu: Problem neregistrovanog turističkog prometa u Srbiji, naplata boravišne takse, zakonska regulativa u turizmu na kojoj će učestvovati predstavnici Ministarstva trgovine turizma i telekomunikacija, turističke inspekcije, turističkih organizacija, turističkih agencija, udruženja iz oblasti turizma i dr.

Drugog dana (6.12.2017. 10-16h) biće obrađeno nekoliko tema koje su podeljene u dva bloka: prvi se odnosi na marketing u turizmu i poslovanje receptivnih turističkih agencija i turoperatora, dok će u drugom delu konferencije biti predstavljeni primeri dobre prakse u turističkoj regiji Zapadna Srbija.

Izvor:Turistička organizacija regije Zapadna Srbija

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Aleksandar Aleksić vicešampion skokova u Višegradu

Oglasna Tabla

Pola ljudi iz unutrašnjosti bi da ode iz Srbije, Beograd više nije zanimljiv

Oglasna Tabla

Organizovana krađa malina u ivanjičkom zaseoku

Oglasna Tabla