26.1 C
Uzice
август 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Turistička konferencija Zapadna Srbija Zlatibor 2017

Region Zapadne Srbije se proteklih godina izdvojio kao jedan od lidera na turističkoj karti Srbije i zemalja okruženja, obzirom da se može pohvaliti obiljem turističkih atrakcija, kulturno-istorijskih spomenika i zaštićenih prirodnih predela. Turističke organizacije opština i gradova Zapadne Srbije zajedničkim snagama rade na unapređenju turizma i promociji cele regije, čemu najviše doprinosi postajanje Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, koja je proslavila deset godina postajanja.

ZapadnojSrbiji je kao jednoj od najprosperitetnijih turističkih destinacija Srbije neophodno okupljanje turističke struke kako bi zajedno prošli kroz ostvarene rezultate i diskutovali o novimplanovima i idejama. Upravo iz tog razloga u periodu od 05.12. do 06.12.2017. godine u hotelu „Mona“ na Zlatiboru biće održana Turistička konferencija Zapadna Srbija. Cilj je dakonferencija postane tradicija koja će još bolje povezivati destinacije Zapadne Srbije.

Prvog dana konferencije (5.12.2017. od 12.00 -14:30 časova) biće organizovana panel diskusija na temu: Problem neregistrovanog turističkog prometa u Srbiji, naplata boravišne takse, zakonsk aregulativa u turizmu, na kojoj će učestvovati predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, turističke inspekcije, turističkih organizacija, turističkih agencija, udruženja iz oblasti turizma i dr.

Drugog dana (6.12.2017. 10.00 –16.00 časova) biće brađeno nekoliko tema koje su podeljene u dva bloka: prvi se odnosi na marketing u turizmu i poslovanje receptivnih turističkih agencija i turoperatora, dok će u drugom delu konferencije biti predstavljen iprimeri dobre prakse u turističkoj regiji ZapadnaSrbija.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Više pokušaja vantelesne oplodnje o trošku države

Oglasna Tabla

Moguće povećanje plata u javnom sektoru u proseku za sedam odsto

Oglasna Tabla

Ćevapi i ajvar po receptu Džejmija Olivera: Probajte novi recept za čuveni srpski specijalitet koji će vas oduševiti

Oglasna Tabla