OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Tromesečni izveštaj o radu gradskih javnih i javno komunalnih preduzeća u ovoj godini

Užice, 15. maj: Članovi Gradskog veća prihvatili su izveštaj o poslovanju gradskih javnih preduzeća za prva tri meseca ove godine. Prema podacima iz kvartalnog izveštaja, od užičkih javnih i javno komunalnih preduzeća, samo su Vodovod, Duboko, Stan i Gradska toplana u ovom periodu poslovali negativno. Veće je svoju saglasnost dalo i na izmene koje se odnose na godišnji program poslovanja JKP „Duboko“, kao i na izveštaj o radu u prošloj godini koji je podnela Turistička organizacija regija Zapadne Srbije.

Donesena je naredba koja utvrđuje Operativni plan odbrane od poplava za područje grada za vode II reda u ovoj godini, imenovane Komisija za sprovođenje postupka otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine grada i Komisija za formiranje liste kandidata za članove nadzornih odbora javnih preduzeća. Izvršena je dopuna programa koji se odnosi na postavljanje manjih montažnih objekata privremenog karaktera na površinama druge namene na teritoriji grada i donesena rešenja o dodeli finansijske pomoći narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, kao i za izgradnju crkve u Krčagovu.

U delu zdravstva, raspoređena su sredstva u okviru ove budžetske pozicije i donesena rešenja i to za angažovanje oftalmologa za potrebe užičkog Zdravstvenog centra i za pokroviteljstvo humanitarne akcije „Cvet koji život znači“.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kampanja Narodne stranke za bojkot izbora u Užicu

Oglasna Tabla

Roditelji, kakav je VAŠ utisak o nastavi na daljinu? (ANKETA)

Oglasna Tabla

Projekcija predstave: „Radovan III“

Oglasna Tabla

Данас су Летње задушнице

Oglasna Tabla

Policija kreće u strogu kontrolu vozača: Ove tri stvari će proveravati i danju i noću

Oglasna Tabla

Traže pomilovanje za Desanku: Omiljena pesnikinja izbačena iz školskog programa!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 6. jun

Oglasna Tabla

Mladi Užičanin Nemanja Kojić snimio svoj prvenac (VIDEO)

Oglasna Tabla

Gradnja po novim pravilima: Tara neće proći kao Zlatibor

Oglasna Tabla