ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ТРК Златибор заокружује понуду спортског туризма (ВИДЕО)

Јединствена погодност Туристичко рекреативног комплекса Златибор је да су собе и смештајни капацитети од спортског терена одвојени једним вратима.

После реновирања паркета, пре две године је отворен и Спорт кафе, што је отпочело фазу реновирања смештаја. На другом и трећем спрату реновирано је укупно 28 соба које су урађене по стандарду хотела са четири звездице, и изазвале су позитивне реакције гостију. Међу њима су спортски тимови на припремама, али и посетиоци семинара, корисници тим билдинг тура, као и индивидуални гости. Новина из прошле године је припајање Спортске дворане Чајетина и стадиона Швајцарија под окриље ТРК Златибор.

ТРК Златибор је као и остали хотели домаћин десетинама спортских екипа у периоду од маја до октобра, а погодност климатских услова, квалитета исхране и смештаја за припреме је надалеко позната.

Дворана на Златибору је готово сваког месеца домаћин неког догађаја. И ове сезоне је угостила клубове АБА2 лиге, јер је пре три године поставила стандарде у организацији тамичења у новом систему. ТРК Златибор ће поново бити партнер у организацији Хард ендуро првенства света у мотоциклизму које ће се у јуну одржати на Златибору. На Златибору се одржао и велики европски турнир у пикаду, а припрема се и трећи Златибор куп за школе фудбала у ком ће ове године међу три хиљаде учесника бити и полазници фудбалске академије европских великана Атлетико Мадрида, Еспањола и Спортинга из Лисабона и тим из Кине. У плану су и нове манифестације.

Велику инвестицију представља уградња соларних панела, у којој је следећи корак решавање административних детаља са Електропривредом Србије. Пуштен је у рад и нови вешерај у ком се врше услуге и за екстерне госте. У наредном периоду планирано је реновирање и преосталих соба, као и изградња спа центра и евентуано проширење објекта.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Данас славимо летњег Светог Николу – Пренос моштију Светог оца Николаја

Са протеста у Ужицу поручено: Дишите дубоко, не Дубоко (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јако невреме праћено градом и бујицама погодило ужички крај и околину (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Срећно, средњошколци! Матурантски плес на Тргу партизана у Ужицу (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

После сунчаних интервала, пљускови и грмљавина, понегде град и олујни ветар

Од сутра радови у Улици Станоја Главаша

Град са милион динара помаже породици Јојић из Кремана чија кућа је изгорела у пожару

“Наша Златка“ освојила три златне медаље

Високи нивои хербицида пронађени у више од половине узорака сперме, открива истраживање