OГЛАСНА ТАБЛА
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Три медаље за атлетичаре Ужица на трци у Опову

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Претходног викенда одржана је атлетска трка у Опову (Панчево). На такмичењу учествовали су и представници Атлетског клуба „Ужице“ где су освојили три медаље (две златне и једну сребрну).
У трци млађих пионира на 500 метара Лазар Цукавац освојио је прво место.
У трци атлетских школа на 400 метара прво место освојио је Михајло Јакшић, а други је био Вукашин Арсенијевић. У три атлетских школа на 300 метара Тијана Цукавац освојила је четврто место.
Тренер Жељко Челиковић: – Много сам задовољан наступом својих такмичара. Веома квалитетну трку истрчао је Лазар Цукавац који се атлетиком бави непуна три месеца. Показао је да је велики таленат. Михаило и Вукашин истрчали су добру трку, тако да су своју конкуренцију одмах на почетку трке оставили иза себе и у финишу одлучили ко ће бити први. Жао ми је што је Тијана освојила само четврто место. Због лошег старта на почетку трке није могла да се умеша у борбу за медаље, а штета је што није освојила неко одличје јер она упорно и марљиво тернира. У наредном периоду наступићемо на неколико такмичења. Овом приликом позивам заинтересовану децу свих узраста да се укључе у спорт и дођу да тренирају у Атлетски клуб „Ужице“ јер ће путовати на такмичења у земљи и иностранству и са добрим радом постигнути добре резултате. Да додам да је чланарина бесплатна.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворен реконструисани гранични прелаз Котроман између Србије и БиХ

Oglasna Tabla

Посне шпагете са туњевином које су готове за свега неколико минута!

Oglasna Tabla

Концерт Биље Крстић поводом Дана Општине Чајетина

Oglasna Tabla

Данас полагање мале матуре

Oglasna Tabla

Конзервирана чесма на Тргу Светог Саве

Oglasna Tabla

У ужичком породилишту рођене три бебе

Oglasna Tabla

ГСС у сменама мотри на овим српским планинама: За њих не постоји препрека када су људски животи у питању

Oglasna Tabla

Пред нама сунчан и топао дан, температура до 34 степена

Oglasna Tabla

Најмасовнија манифестација на води, Дринска регата заказана за јул: Очекује се преко 100.000 људи

Oglasna Tabla