ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Три медаље за атлетичаре АК Ужице

Чланови Атлетског клуба Ужице су на Светосавској трци у Ваљеву освојили три медаље. Марко Мићевић је у трци атлетских школа заузео прво место у трци на 300 метара, Михајло Јакшић је био други у трци млађих пионира на 400 метара, док је Лазар Цукавац освојио друго место у трци пионира на 600 метара.

На такмичењу је учествовала и Тијана Цукавац, која је у трци атлетских школа на 300 метара освојила седмо место.

Већ традиционално такмичари АК Ужице учествују на Атлетској трци у Ваљеву која је посвећена Светом Сави И постижу добре резултате

-Мислим да смо могли да остваримо још бољи успех. Ту првенствено мислим на Михајла Јакшића и Лазара Цукавца. Михајло Јакшић је рођен да трчи дуже деонице, тако да му је ова деоцница од 400 метара представља, да кажем хендикеп то јест била му је кратка, али то је само жал за још једном титулом коју је могао да освоји. Ја се за њега не плашим јер добро и марљиво тренира, тако да не бринем за његов атлетски напредак. Он ће следећег викенда на Првенству Србије показати своје право лице. Много сам задовољан радом и залагањем које показују Лазар, Михајло и све бољи Марко тако да ће из тога, из те добре групе, проистећи добри резултати. Самим тим Атлетски клуб Ужице ће у наредном периоду поново бити на високом место атлетске мапе Србије, навео је Жељко Челиковић тренер АК Ужице.

Следећег викенда чланов АК Ужице учествују на Првенству Србије за млађе и старије пионире које ће се одржати у Београду у атлетској дворани.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа