ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Treće mesto za Aleksandra Radišića na Otvorenom prvenstvu Hrvatske (VIDEO)

Na paraatletskom mitingu održanom u Puli („Kroacija open“) Aleksandar Radišić zauzeo je 3. mesto u ukupnom plasmanu. Čajetinskom paraatletičaru ovo je bilo prvo takmičenje u 2021. godini, ujedno i prva ovogodišnja medalja. Takođe, čajetinski takmičar je dodatno poboljšao svoj dosadašnji lični rekord, koji je sada bolji za oko 1.5 metara (28.79 metara).

–Prezadovoljan sam ostvarenim rezultatom, moj rezultat je zvanično 8. na svetu. Pohvalio bih svog trenera, Ivanu Zuber, koja je odradila odličan posao. Takođe, zahvalnost direktoru „Hotela Olimp“, Miću Iliću, koji mi je obezbedio uslove za trening u teretani, kao i direktoru „Sportskog centra Čajetina“, Nikoli Smiljaniću, koji mi je omogućio da treniram na pomoćnom terenu „Švajcarije“. Naravno, tu je i Opština Čajetina, koja me podržava od početka sportske karijere– kaže Radišić

Ovim rezultatom Radišić se dodatno približio plasmanu na Paraolimpijske igre u Tokiju, a uskoro će biti objavljena i nova rang-lista, koja bi to mogla i definitivno da potvrdi.

–Već 1. aprila će se znati personalne kvote, ali sam svakako bliži Igrama u Tokiju i najizvesnije je da ću uzeti učešće na njima. Inače, 15. maja me očekuje Prvenstvo Srbije u Kruševcu, koje će se takođe bodovati sa svetsku rang-listu. Posle toga, početkom juna me očekuje Evropsko prvenstvo u Poljskoj, gde ću sigurno učestvovati, a potom se nadam da ću krajem avgusta biti i na pomenutim Paraolimpijskim igrama.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце