ОГЛАСНА ТАБЛА
ПОЖЕГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Траже се извођачи за градњу и доградњу тренинг центара за дуално образовање у Пожеги

Делегација Европске уније у Србији расписала је тендер за радове на изградњи 1. групе центара за дуално образовање у Србији, којих је планирано укупно 12. Наручилац посла је Канцеларија за дуално образовање и Национални оквир квалификација Републике Србије, који намерава да део средстава из кредита Европске инвестиционе банке искористи за трошкове пројеката реконструкције и доградње Центра за обуку у Пожеги, у оквиру Техничке школе Пожега. Рок за извођење радова је годину дана.

Реконструкција и доградња Центра за обуку у Пожеги, у оквиру Техничке школе Пожега, обухватиће грађевинске, хидротехничке, електроенергетске, телекомуникационе и машинске радове, као и радове заштите од пожара. Шемом је предвиђено извођење радова на више објеката. Рок за извођење ових радова је 270 дана.

Када је реч о Пожеги, премијерка Ана Брнабић најавила је почетком прошле године да ће од тамошње Техничке средње школе бити направљен регионални тренинг центар за ЦНЦ обраду, јер је то најдефицитарније занимање.

Она је рекла да је Влада до сада у Техничку школу уложила 620.000 ЕУР, а да ће у другој бити уложено још 1,7 мил ЕУР, од чега 1,1 милиона у грађевинске радове и 520.000 ЕУР у опрему.

 

Извор: ГЗС / Е капија

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Био бизнисмен у Канади, па продао кућу и јахту и вратио се у Србију: Наш певач променио је живот из корена после емисије Никад није касно, а сада је поново изненадио

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јаковљевић: Отворено писмо директору Института за воћарство у Чачку

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кошарка: Златибор се не предаје пред најтежим задатком

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најсиромашнији пензионери добијају пакет помоћи – ево шта се све налази у њему

ОГЛАСНА ТАБЛА

Које се новчанице најчешће фалсификују у Србији и како да их препознате

ОГЛАСНА ТАБЛА

НБС: Одложено плаћање и на рате без камате DinaCard картицама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сезона одавно прошла, али цене остају исте: Пет кафа на Копаонику – 2.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

И ове године бесплатни уџбеници за одређене категорије ученика

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики дан за мештане Врутака, после 40 година асфалтиран пут (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА