ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Традиционално новогодишњи пакетићи за децу из Лепосавића

Традиционално, поводом новогодишњих и божићних празника представници града Ужица бораве у општини Лепосавић на Косову и Метохији, где су малишанима из неколико вртића уручили новогодишње пакетиће. Град Ужице је обезбедио средства за набавку 121 пакетића, које су деци из Лепосавића уручили чланови Градског већа Миодраг Петковић, Слободан Шиљковић и Владимир Синђелић.

У пратњи председника општине Лепосавић Зорана Тодића, директора СТО Лепосавић Марка Радосављевића и хуманисте Миодрага Радовановића, представници града Ужица посетили су вртић “Наша радост” у Лепосавићу, “Бамби” у Сочаници и “Весело детињство” у Лешку, где су малишанима уручили новогодишње пакетиће за које је из буџета града опредељено 300 хиљада динара.

Ово је традиционална акција којом град Ужице пружа подршку деци са Косова и Метохије, а поред тога сваке године издвајају се и средства за рад Народне кухиње. Такође, недавно су деца са Косова бесплатно боравила у Дечијем одмаралишту “Голија” на Златибору.

Директорке предшколских установа захвалиле су се на поклонима који су обрадовали малишане, а председник општине Лепосавић Зоран Тодић изразио је захвалност граду Ужицу на подршци нашем народу и деци на територији општине Лепосавић.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Чаробно и живописно златиборско село Семегњево, оаза нетакнуте природе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Граовци Романију и Далмацију заменили српском варошицом у којој остварују животне снове (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржана 44.седница СО Чајетина (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Позив младима да се пријаве на конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Насред пута засађен бели бор, возачи пролазе у чуду: Хит слика из села Заовине на Тари, домишљати мештани поставили необичну „декорацију“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Више од 70 одсто грађана не испуњава критеријуме за пристојан живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење Зелено-левог фронта: Ера корупције у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због бахатих појединаца све више дивљих депонија у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен конкурс за бесповратна средства за набавку пластеника

ОГЛАСНА ТАБЛА