Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Традиционални пријем за ужичке привреднике ( ВИДЕО)

“Крај године је повод да се окупимо у овој нашој заједничкој кући и подсетимо се на кратко шта смо радили  и урадили у протеклој години, истакла је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић на традиционалном пријему за ужичке привреднике.

“У пословном амбијенту који је у последње две године оптерећен последицама Ковида, али  и актуелним дешавањима која су проиузроковала велику енергетску кризу и огромне потресе на економском плану,  верујем, да  многима од вас није било лако да одржите и унапредите пословање. Свако ко је у томе успео, а посебно они  који су успели да повећају обим производње,   заслужују  поштовање. Свесни смо да ће и наредна година бити препуна изазова, али верујемо да ће ваше искуство и знање омогућити да, без обзира на околности, сачувате и оснажите своје пословне позиције”.

Градоначелница је и овом приликом истакла да су врата Градске куће за привреднике увек отворена и да ће Град бити спона реалног сектора са ресорним министарствима, увек када тим буде потребе.

“Потребни су нам конструктивни разговори како бисмо заједно сагледали реалне могућности да се обезбеди ветар у леђа привредном развоју,  јер само то може обезбедити бољи и сигурнији живот људи на овим просторима и створити предуслове да млади, школовани и стручни људи овде препознају своју будућност”.

Традиционалном новогодишњем пријему су поред привредника присуствовали представници војске, МУП-а, правосуђа, школства, здравства, јавних предузећа и установа.

Ужице.рс/ОТ

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Нове пројекције филмова у биоскопу Културног центра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење дистрофичара Златиборског округа Ужице расписало новинарски конкурс „Цвет једнакости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Месец (дана) на селу”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вечита недоумица: Зашто се за жуту боју косе каже да је плава?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Наложено ХИТНО повлачење из продаје једне од најпопуларнијих формула за бебе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Комплет лепиња заузела прво место на листи „Тејст атласа“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Половина потрошача у Србији троши више од 3.000 динара месечно на дигиталне услуге

ОГЛАСНА ТАБЛА

КК „Рујно“ на Међународном турниру „Меморијал проф. Милан Тошев-Тошке“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Облачно и претежно суво, слаб снег на планинама

ОГЛАСНА ТАБЛА