ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Традиционални пријем за ужичке привреднике ( ВИДЕО)

“Крај године је повод да се окупимо у овој нашој заједничкој кући и подсетимо се на кратко шта смо радили  и урадили у протеклој години, истакла је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић на традиционалном пријему за ужичке привреднике.

“У пословном амбијенту који је у последње две године оптерећен последицама Ковида, али  и актуелним дешавањима која су проиузроковала велику енергетску кризу и огромне потресе на економском плану,  верујем, да  многима од вас није било лако да одржите и унапредите пословање. Свако ко је у томе успео, а посебно они  који су успели да повећају обим производње,   заслужују  поштовање. Свесни смо да ће и наредна година бити препуна изазова, али верујемо да ће ваше искуство и знање омогућити да, без обзира на околности, сачувате и оснажите своје пословне позиције”.

Градоначелница је и овом приликом истакла да су врата Градске куће за привреднике увек отворена и да ће Град бити спона реалног сектора са ресорним министарствима, увек када тим буде потребе.

“Потребни су нам конструктивни разговори како бисмо заједно сагледали реалне могућности да се обезбеди ветар у леђа привредном развоју,  јер само то може обезбедити бољи и сигурнији живот људи на овим просторима и створити предуслове да млади, школовани и стручни људи овде препознају своју будућност”.

Традиционалном новогодишњем пријему су поред привредника присуствовали представници војске, МУП-а, правосуђа, школства, здравства, јавних предузећа и установа.

Ужице.рс/ОТ

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сладолед кошта око 1.800 динара, паркинг за цео дан преко 23.000

Пренос утакмице Данска-Србија у ГКЦ-у

XII Чикер МТБ Маратон

СПЦ данас обележава Силазак светог Духа на апостоле, празник Свете тројице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Предстојеће МОСИ у знаку нових дисциплина, бројних концерата и великог броја учесника (ВИДЕО)

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило