Традиционално, у Свечаној сали Градске куће приређен је пријем за ужичке привреднике.

Са жељом да у Новој години пре свега епидемиолошка ситуација буде боља градоначелница Ужица др Јелена раковић Радивојевић поздравила је ужичке привреднике и честитала им предстојеће празнике. Посебно је истакла жељу и вољу градског руководства да у складу са могућностима подржи даљи развој свих привредних субјеката који послују на територији града Ужица.

“Наш сусрет је и прилика да вас позовем да у години која долази искористимо расположиве ресурсе и личним и заједничким ангажовањем допринесемо бољитку наше заједнице. Знам да то није лак посао, као што знам и то да најјачи никада не беже од највећих изазова. Верујем да међу нама има пуно способних и спремних да се боре за бољу и извеснију будућност.

Обавеза градског руководства је да пружи подршку свима који озбиљним и преданим радом најбоље заступају и бране интересе Ужичана”.

Окупљеним привредницима обратио се и Слободан Кузмановић, члан Градског већа за привреду подсетивши да град чини максималне напоре како би изашао у сусрет привредницима и пружио подршку у решавању проблема са којима се суочавају. Кузмановић је позвао привреднике да и током 2022. године учествују у раду Савета за привреду и својим прелозима, сугестијама и идејама помогну да се у граду направи што бољи амбијент за пословање и упошљавање што већег броја радника.

Извор: узице.рс