4.4 C
Uzice
новембар 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

TO Zlatibor učestvuje na sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija Zlatibor učestvovaće na 51. međunarodnom sajmu turizma, koji se održava na Novosadskom sajmu od 4. do 7. oktobra. U hali Master Novosadskog sajma, Zlatibor će ukupnu turističku ponudu najposećenije planine u Srbiji predstaviti u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija.

Sajam turizma se održava u okviru međunarodnih sajmova „LORIST“ – sajmovi lova, ribolova, ekologije i sporta. Turističku ponudu Srbije na ovogodišnjem sajmu predstaviće oko 70 gradova i opština, Udruženje banja, turističke agencije, proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Očekuje se i prisustvo petnaestak turoperatora iz inostranstva u cilju ostvarivanja saradnje sa domaćim agencijama i pružaocima turističkih ponuda i usluga. Posetioci sajma će imati priliku da vide i turističku ponudu Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Izraela, Rumunije, Nemačke, Slovenije…

Organizatori sajma su najavili brojne nagrade koje očekuju posetioce. Na štandu Turističke organizacije Zlatibor, svi zainteresovani će moći da saznaju pogodnosti koje ih očekuju za nastupajuću zimsku sezonu.

Svečano otvaranje sajma je zakazano za 4. oktobar u 11 časova, u Auli Novosadskog sajma. Za posetioce je sajam otvoren od 10 do 19 časova, cena pojedinačne ulaznice za odrasle je 300,00 dinara.

Izvor: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Tetke dobile status trećeg roditelja

Oglasna Tabla

Aleksandar Gajšek u Užicu na tribini “ Traganje za smislom“

Oglasna Tabla

Znate li ko su vam bili preci? Evo zašto je to važno!

Oglasna Tabla

Veliki uspeh Strahinje Poledice, učenika Medicinske škole u Užicu

Oglasna Tabla

Velika akcija BIA u srpskoj fabrici oružja: Uhapšeni albanski špijuni?

Oglasna Tabla

Uhapšen piroman iz Prijepolja

Oglasna Tabla

Turistička organizacija Zlatibor – Ambasador dobre usluge

Oglasna Tabla

Zlatna karatistkinja Lidija Trmčić osvojila „Hungarian open“

Oglasna Tabla

Lako se pravi: Sirup od tri prirodna sastojka koji čisti pluća od katrana i toksina

Oglasna Tabla