20.7 C
Uzice
септембар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

TO Zlatibor učestvuje na sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija Zlatibor učestvovaće na 51. međunarodnom sajmu turizma, koji se održava na Novosadskom sajmu od 4. do 7. oktobra. U hali Master Novosadskog sajma, Zlatibor će ukupnu turističku ponudu najposećenije planine u Srbiji predstaviti u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija.

Sajam turizma se održava u okviru međunarodnih sajmova „LORIST“ – sajmovi lova, ribolova, ekologije i sporta. Turističku ponudu Srbije na ovogodišnjem sajmu predstaviće oko 70 gradova i opština, Udruženje banja, turističke agencije, proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Očekuje se i prisustvo petnaestak turoperatora iz inostranstva u cilju ostvarivanja saradnje sa domaćim agencijama i pružaocima turističkih ponuda i usluga. Posetioci sajma će imati priliku da vide i turističku ponudu Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Izraela, Rumunije, Nemačke, Slovenije…

Organizatori sajma su najavili brojne nagrade koje očekuju posetioce. Na štandu Turističke organizacije Zlatibor, svi zainteresovani će moći da saznaju pogodnosti koje ih očekuju za nastupajuću zimsku sezonu.

Svečano otvaranje sajma je zakazano za 4. oktobar u 11 časova, u Auli Novosadskog sajma. Za posetioce je sajam otvoren od 10 do 19 časova, cena pojedinačne ulaznice za odrasle je 300,00 dinara.

Izvor: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kolaps kod Užica: Izbegavajte magistralu Užice – Požega preko Sevojna!

Oglasna Tabla

Firma iz Požege muljana sa rečnim šljunkom iz Moravice: Država ih angažovala da srede korito, a oni šljunak preprodali za skoro 6 miliona dinara

Oglasna Tabla

Ispovest muškarca iz Užica kojeg žena neprestano vara: „Saznao sam da me je varala i pre braka“

Oglasna Tabla

U Užicu osnovana Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija

Oglasna Tabla

Da li ste spremni da se pozdravite sa letom? Danas počinje jesen

Oglasna Tabla

Vruća jabukovača: Preukusno piće koje pomaže u mršavljenju!

Oglasna Tabla

Prognoza vremena za narednih sedam dana

Oglasna Tabla

Radionica pustovanja vune za slepe i slabovide u Užicu uz podršku Ambasade Francuske

Oglasna Tabla

Salata sa pečenim paprikama (video)

Oglasna Tabla