14.8 C
Uzice
новембар 13, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

TO Zlatibor: Promocija u Nemačkoj i Austriji (VIDEO)

TO Zlatibor je krenula sa promocijama turističke ponude u zemlji i inostranstvu. Prve nastupe imala je u Austriji i Nemačkoj gde je zapaženo predstavila potencijale Zlatibora u ovoj i nastupajućoj sezoni.

Turistička Organizacija Zlatibor je nastupila na sajmu turizma,kampinga i kamp opreme CMT u Štutgartu na zajedničikom štandu sa Turističkom organizacijom Srbije. Pored uobičajenih aktivnosti i informisanja nemačkih turista o potencijalima Zlatibora,predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su imali i niz uspešnih sastanaka.

„Ideja nastup na tom sajmu je zapravo prezentacija auto-kampa na Zlatiboru kako bi se on još više aktivirao i privukao sve veći broj turista, pogotovu iz inostranstva“, rekao je direktor TO Zlatibor, Vladimir Živanović.

Sa kamping asocijacija iz Holandije ugovorena je još jedna grupa kampera za jun mesec tako da je dosada ugovoreno ukupno 6 organizovanih poseta. Pored toga održani su i sastanci sa turističkim agencijama „Kuga tours kamping reisen“ i „Wikinger reisen“ o mogućnostima dovođenja organizovanih grupa zainteresovanih za aktivni odmor,biciklizam i planinarenje.

„Ove godine planiramo zaista intezivne nastupe na turističkim tržištima sa promocijom Zlatibora. U februaru ćemo nastupiti na sajmu turizma u Sofiji (Bugarska), zatim na Međunarodnom sajmu u Beogradu, a onda nas očekuje sajam u Berlinu i Moskvi gde ove godine planiramo posebne prezentacije kako bi upoznali turiste i javnost zapadnoevropskih zemalja, ali i Rusije sa ponudom Zlatibora. Očekujemo da će biti porast stranih turista za tu letnju sezonu koju, zapravo, promovišemo kroz ove sajmove.“

Pre sajma u Štutgartu predstavnici Turističke organizacije Zlatibor su potpisali ugovor sa austrijskim kamping klubom OCC o reklamiranju kampa Zlatibor u svim brošurama i publikacijama tog kluba, a svi članovi tog kluba će imati popust za boravak u Kampu „Zlatibor“. Plan TO za naredne mesece je i nastavak organizovanja studijskih tura za novinare i turoperatere iz zemlje i inostranstva.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Inmold, INT i Omorika hoće Budimku

Oglasna Tabla

Rok za poslednju ratu poreza na imovinu ističe u četvrtak

Oglasna Tabla

Kada će malina iz Arilja postati kao vino iz Francuske

Oglasna Tabla

MR Zorica Milosavljević zastupljena u „Leksikonu stvaralaca u preduniverzitetskom obrazovanju“

Oglasna Tabla

Izgradnja i popravka seoskih puteva u završnoj fazi

Oglasna Tabla

Poznat spisak polovnih automobila koje nećemo moći više da uvozimo: Srbi ostaju bez omiljenih vozila

Oglasna Tabla

Šansa za đake da se prijave do kraja novembra petnica otvara vrata za 2.000 najdarovitijih srednjoškolaca

Oglasna Tabla

(VIDEO) Evo kako su uhapšeni radnici Prvog partizana i državljanin Severne Makedonije

Oglasna Tabla

I danas toplo i vetrovito, moguć olujni vetar

Oglasna Tabla