Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ТО Златибор покренула платформу „Златибор ливе“

Туристичка организација Златибор покренула је нову дигиталну платформу “Златибор ливе”. Ова апликација олакшаће туристима боравак на Златибору, тако што ће им пружити могућност да на једноставан начин сазнају информације о свим дневним дешавањима која су актуелна на дестинацији.   

Куцањем на интернет претраживачу златибор.ливе добија се приступ почетној страници и менију на коме у прва два одељка  посетиоци могу пронаћи информације о догађајима у самом центру туристичког места или његовој непосредној околини, док се на трећем одељку могу информисати о сервисним информацијама. Сваки догађај садржаће детаљан опис са местом и временом почетка, док се  у сервисним информацијама налазе  радна времена и цене улазница свих туристичких локалитета и атракција на Златибору и околини. На „Златибор ливе“-у моћи ће да се пронађу сви догађаји који су туристички атрактивни укључујући биоскопске пројекције, позоришне представе, књижевне вечери, спортске утакмице, наступе музичких бендова, концерте … Све информације ажурираће се на дневном нивоу па ће ова платформа олакшати свима да у великој понуди дешавања на “златној планини” пронађу све потребне информације на једном месту.

У наредним данима сви хотелски објекти  ће од Туристичке организације Златибор добити специјализоване картице на којима ће се налазити QR код, чијим очитавањем ће гости добити директан приступ „Златибор ливе“-у. Ове картице добијаће се уз кључ собе а у наредном периоду ће овај код бити постављен на још неким видним местима (хотелским рецепцијама, ресторанима, туристичким локалитетима…) како би посетиоци сазнали за ову платформу.                                                                      

Туристичка организација Златибор и овим путем позива све организаторе догађаја на територији општине Чајетина који су заинтересовани да се њихов догађај нађе на овој платформи опис догађаја уз слику пошаљу на мејл zlatiborlive@zlatibor.org.rs.                                                                     

У години јубилеја 130 година туризма, Туристичка организација настоји да постави нове стандарде у промоцији своје туристичке понуде, па је овај дигитални алат само једна у низу услуга које су ове године покренуте. Да подсетимо, ове године са емитовањем је кренуо Радио Туристичке организације, платформа Висит Сербиа- 4 бисера Златибора а ускоро ће бити доступна и нова апликација преко које ће заинтересовани моћи да прочитају најновије вести са Златибора.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Променљиво облачно, нестабилно, с температуром до 27 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе