ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

ТО Златибор на шестој Туристичкој конференцији „Западна Србија“

Туристичка организација Златибор је учествовала на шестој Туристичкој конференцији “Западна Србија” која је одржана у два дана трајања, 6. и 7. децембра, у једном од најбољих туристичких села света, Мокрој Гори.

Годинама конференција окупља туристичку струку како би се сумирали годишњи резултати, као и да се представе даљи планови за развој туризма регије Западна Србија као једне од најпросперитетнијих туристичких регија Србије.

ТО Златибор

Овогодишња конференција окупила је велики број туристичких посленика из туристичке регије Западна Србија али исто тако из читаве земље и региона. Међу панелистима, који су се обратити турситичким радницима током дводневног дружења у Мокрој Гори су Милован Поповић, директор Туристичке заједнице Умага, др Наташа Павловић, директорка Туристичке организације Војводине, Александар Сеничић, директор Националне асоцијације туристичких агенција YUTA и али бројни други стручњаци у области туризма.

Овај успешно организован догађај у области туризма садржао је значајне и актуелне теме, од стратешког планирања, програма развоја туризма регије Западна Србије, примера добре праксе до улоге медија у промоцији туристичке дестинације.

Регион Западне Србије се може похвалити обиљем туристичких атракција, културно-историјских споменика и заштићених природних предела и као такав се представља као један од лидера на туристичкој карти Србије и земаља окружења. Унапређењу туризма и промоцији целе регије, највише доприноси рад Туристичке организације регије Западна Србија.

ТО Златибор/Огласна табла

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Огромне количине отпада опет стигле у Србију из Црне Горе, еколошка бомба само што не експлодира

ОГЛАСНА ТАБЛА

Угоститељске услуге у марту скупље за 9,7 одсто него пре годину дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Искористите сунчан и топао дан – од сутра пад температуре

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је инфлација заиста побеђена?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пчеларима прети лоша година?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Малинари траже минимално 350 динара за килограм

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дефицит кадрова у грађевинарству, медицини, занатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Откупне цене млека у Србији међу највишима су у Европи

ОГЛАСНА ТАБЛА