Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ТО Златибор на шестој Туристичкој конференцији „Западна Србија“

Туристичка организација Златибор је учествовала на шестој Туристичкој конференцији “Западна Србија” која је одржана у два дана трајања, 6. и 7. децембра, у једном од најбољих туристичких села света, Мокрој Гори.

Годинама конференција окупља туристичку струку како би се сумирали годишњи резултати, као и да се представе даљи планови за развој туризма регије Западна Србија као једне од најпросперитетнијих туристичких регија Србије.

ТО Златибор

Овогодишња конференција окупила је велики број туристичких посленика из туристичке регије Западна Србија али исто тако из читаве земље и региона. Међу панелистима, који су се обратити турситичким радницима током дводневног дружења у Мокрој Гори су Милован Поповић, директор Туристичке заједнице Умага, др Наташа Павловић, директорка Туристичке организације Војводине, Александар Сеничић, директор Националне асоцијације туристичких агенција YUTA и али бројни други стручњаци у области туризма.

Овај успешно организован догађај у области туризма садржао је значајне и актуелне теме, од стратешког планирања, програма развоја туризма регије Западна Србије, примера добре праксе до улоге медија у промоцији туристичке дестинације.

Регион Западне Србије се може похвалити обиљем туристичких атракција, културно-историјских споменика и заштићених природних предела и као такав се представља као један од лидера на туристичкој карти Србије и земаља окружења. Унапређењу туризма и промоцији целе регије, највише доприноси рад Туристичке организације регије Западна Србија.

ТО Златибор/Огласна табла

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Часне вериге Светог апостола Петра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 29. јануар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова младост ужичке „Младости“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Часови без мобилних телефона од 1.фебруара у Техничкој школи Радоје Љубичић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проверен начин за припрему џигерице (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јачање подршке предузећима која запошљавају особе са инвалидитетом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Танасковићева: Држава не дугује пољопривредницима, али ће им исплатити додатних 15 милијарди динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лажно се престављао као тржишни инспектор

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА