OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

TO Zlatibor kreće sa promocijama Zlatibora za narednu sezonu (VIDEO)

Nakon uspešne letnje sezone, aktivnosti koje predstoje TO Zlatibor jesu promocije ove destinacije u zemlji i instranstvu. Osim drugačijeg izgleda samog centra ove popularne destinacije, gosti će imati priliku da panoramu Zlatibra pogledaju i iz gondole.

Ove godine zbog otkazanih sajmova, turistički poslenici će se na različite načine snalaziti u nastojanju da skrenu pažnju potencijalnim gostima na svoju destinaciju. TO Zlatibor već priprema ponudu za predstojeći zimski period i osmišljava načine prezentacije.

„To će biti na malo neuobičajen način, jer moramo da se prilagođavamo situaciji. Fokusiraćemo se na štampane medije, internet prezentacije, portale i društvene mreže, na neki vid nove komunikacije sa turistima. Ove jeseni neće biti sajmova i prezentacija po gradovima, ali mi ćemo iskoristiti sve moguće resurse i alate kako bi bolje promovisali zimsku turističku sezonu, a imamo šta da promovišemo, imamo šta da najavimo“, rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor i dodao:“ Očekujemo da hotelijeri izađu sa novim paketima za zimsku turističku sezonu. Tu će se sigurno koristiti benefiti ranih rezervacija, određeni popusti koji obično idu i do 30%. Zajedno sa hotelijerima radićemo na promociji zimske turističke sezone.“

Prošle godine su prošireni kapaciteti ski-centra Tornik što je donelo pozitivne rezultate i poboljšalo posetu ovom centru, a samim tim i Zlatiboru. Radovi na uređenju Kraljevog trga i okoline privode se kraju, pa će gostima biti ponuđena i nešto drugačija slika samog centra Zlatibora.

„Radi se na završnom uređenju Trgovačke ulice gde su izmešteni privremeni lokali sa lokacije iz samog centra Zlatibora, u zidane objekte. Ja se nadam da će za najdalje mesec dana sve dobiti pravi izgled, biti kompletno završeno. Jezero u centru će postati biser ove planinske lepotice jer će dobiti velelepne fontane, podvodnu rasvetu, montažnu binu koja će se po potrebi instalirati za održavanje određenih manifestacija i koncerata. Zaista ,Zlatibor kao ozbiljan turistički centar dobija jedan nov izgled, sa takođe potpuno uređenom pešačkom stazom koja će u prvoj fazi ići od hotela Olimp do odmarališta Dunav, bez barijera, stepenica, pogodnu za osobe sa invaliditetom, kao i za majke sa malom decom“, ističe Živanović.

Ono na šta je uloženo puno rada, truda a i novčanih sredstava, obistiniće se već za koji mesec, kaže Živanović. Nakon uspešnog puštanja zlatiborske gondole u probni rad, gosti će u predstojećoj sezoni imati priliku da panoramu Zlatibora pogledaju iz nove perspektive.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vremenska prognoza za ponedeljak – 28. septembar

Oglasna Tabla

Karatisti Užica osvojili devet medalja u Kragujevcu

Oglasna Tabla

Pedijatar dr Dušanov: deca su nam u katastrofalnom stanju i sve je gore s godinama

Oglasna Tabla

Do „Staparka” dva putića

Oglasna Tabla

Svetskim danom turizma počinju pripreme za 60. Sabor trubača u Guči

Oglasna Tabla

Rok sedam dana: Ko se ne javi banci, pristaje na predloženi plan otplate

Oglasna Tabla

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 27. septembar

Oglasna Tabla

Hapšenje u Novoj Varoši zbog velike količine spida

Oglasna Tabla